- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- Házimozi belépő szinten
- Most már ilyen is van: "Laptop" macskáknak
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco
üzenetére
Ez így van, és amiről nem tud az nincs is - megtisztelő, elég sok ismeret, de erről sem tudhat 1 ember mindent.
Inkább a DOS/Win98 esetén szoktam flexelni, anno ezt gyakoroltam, aztán az utóbbi években kidolgoztam Zenre. Intel oldalon felpakolták már Alder/Raptorra is, de Zenre csak nekem sikerült.
P4- re is elég jól sikerült finomítani, átvettem a világ-első helyet HWBot- on V2SLi- vel, 3DM99/2000- ben
...ha véletlenül valaki lenyomná, van már tartalékba magasabb eredmény is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg esetleg a modernizált XP- t vezettem be full eszközkezelővel, amit idővel átvett a nyugat is. Lepusztultan, csak 3DM01 benchre előtte is használták, de teljes funkcionalitásra nálam volt először, pld a system session is teljes :

Az other devices a GTX1650, ahhoz persze nincs XP driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...ha véletlenül valaki lenyomná, van már tartalékba magasabb eredmény is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)