Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- OLED TV topic
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Néztem gameplay videókat, nyilván nem néztem végigjátszást, csak részleteket. Éppen ezért voltam bizalmatlan már a kezdetektől.
Feljebb írtam, hogy olyan Youtuberek is ajánlották a játékot, akiknek azért adok a véleményére.
De játszani a játékkal, és videókat nézni róla az két különböző dolog.
Ahogy teljesen más élmény egy képet nézni a Grand Canyonról, és megint más dolog élőben látni azt.
Tehát nem mondod hogy a játék jó, mégis tetszett?
Kicsit belegabalyodtál ebbe a dologba szerintem.
Egyébként vettem egy komolyabb alaplapot, amihez járt Doom kód.
Csak mire az Asus supportból sikerült kiverni a kódot, addigra a fenti Youtuberek miatt megvettem a játékot, hogy majd ha megjön a kód, eladom. Mert akkor ez tuti nekem is tetszeni fog, még ha az a néhány gameplay videó amit láttam nem is győzött meg.
Ez nem azt jelenti hogy ingyen kaptam a játékot. Egy elég drága lapot vettem, amit ezzel promózott az Asus.
Az hogy milyen barter megállapodás volt köztük meg a Bethesda között hogy a játékot a laphoz adhassák gyakorlatilag mellékes, a végén úgyis a végfelhasználóval (velem) fizettetnek meg mindent.@Ragnar_
Reméljük a legjobbakat. Quake IV-el anno a III multiját próbálták kopizni, ami nem is lett volna gond. Csak sajnos összességében pont annyira volt átgondolva az egész mint most a Doom multija. Nem a játékmenettel volt probléma, hanem a szerverkeresővel, az interfésszel. Látszott, hogy nem foglalkoztak eleget a multival.
-
Viper26
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest