Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz s912 #1472 üzenetére

Köszi, ezt a videót láttam már, illetve bele-bele tekertem, elég gáz szerintem, nem tudom milyen metotikával csal de ennyi idővel a játék megjelenése és egy NM-es végigjátszás után gyakorlatilag az összes létező spawnolást ismeri.

Nekem ütvefúrózza a retinámat hogy egy-egy triggeres rész előtt konkrétan ráteszi a célkeresztet arra a pontra ahol az első NPC megjelenik és folyamatosan ezt csinálja. Minden ilyen spawnál/pillanatban látszik hogy pontosan tudja mik, milyen sorrendben és hol fognak spawnolni.
    Ha ezt ~4-5 végigjátszás után csinálná meg azt mondanám rendben van de hogy egy kör után tuti nem emlékszik rá az biztos. Felvette az elsőt is.., második kis gép/kijelző, valami ilyesmire tippelek.. :U

Van egy másik arc is, valamivel hosszabb idő alatt vitte végig, alig pár percről van szó, viszont sokkal skillesebb/ügyesebb, sokkal látványosabban játszik, jobb az aimja is, megjegyzem a fenti archoz hasonlóan ő is pontosan ismeri a spawnokat végig az egész játék alatt.. :(((

Igen, a leírás alapján a pályákat menti..:

"You can save your campaign upon completing a mission.."

:(((

(#1473) atainprison:

Na basszus, mekkora egy állat vagyok, mindenre gondoltam csak erre nem.. :O

Ezek szerint ezért nem mentette el.., folytatást nyomtam és pályabetöltés után léptem ki..

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák