Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Köszi, ezt a videót láttam már, illetve bele-bele tekertem, elég gáz szerintem, nem tudom milyen metotikával csal de ennyi idővel a játék megjelenése és egy NM-es végigjátszás után gyakorlatilag az összes létező spawnolást ismeri.
Nekem ütvefúrózza a retinámat hogy egy-egy triggeres rész előtt konkrétan ráteszi a célkeresztet arra a pontra ahol az első NPC megjelenik és folyamatosan ezt csinálja. Minden ilyen spawnál/pillanatban látszik hogy pontosan tudja mik, milyen sorrendben és hol fognak spawnolni.
Ha ezt ~4-5 végigjátszás után csinálná meg azt mondanám rendben van de hogy egy kör után tuti nem emlékszik rá az biztos. Felvette az elsőt is.., második kis gép/kijelző, valami ilyesmire tippelek..
Van egy másik arc is, valamivel hosszabb idő alatt vitte végig, alig pár percről van szó, viszont sokkal skillesebb/ügyesebb, sokkal látványosabban játszik, jobb az aimja is, megjegyzem a fenti archoz hasonlóan ő is pontosan ismeri a spawnokat végig az egész játék alatt..

Igen, a leírás alapján a pályákat menti..:
"You can save your campaign upon completing a mission.."

(#1473) atainprison:
Na basszus, mekkora egy állat vagyok, mindenre gondoltam csak erre nem..

Ezek szerint ezért nem mentette el.., folytatást nyomtam és pályabetöltés után léptem ki..
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Fujifilm X
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elemlámpa, zseblámpa
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest