Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
mildwood
üzenetére
'Viszont olyan dolgokat nem állítanék, amik nem igazak. Nincs fizika, sem sok tereptárgy, de amuk vannak azokat rendesen lökdösik a szörnyek meg te is, beleértve a hordókat."
Azt nem tudom hogy sikerült összehozni, de direkt vigyáztam pár hordóra, majd biztonságban nekifutottam. Nálunk meg sem rezdült. Bug? Akkor elég durva és rendkívül kiábrándító...
"Furcsa mód én rendszeresen láttam kiégő lámpákat, szikrázó vezetéket, szétesett ajtót, igaz nincs tucatszám, de az, hogy nincs, nem igaz."
Az a furcsa, hogy én még nézelődök is ilyen játék közben és úgy sem láttam ilyenre példát...
"Mars- pokol. Ebből a két témából sztem nagyon jó változatos helyszíneket hoztak ki."
A Doom 3 úgy képi világában megvolt? Ott a mechanikus gépek zuhogtak, villogtak, robbantak cafatokra. A Delta labor csurom véres fala is változatosabb ennél a bázisnál. A pokol, az pokol. Igaz, hogy egy kicsit több láva legalább lehetne, mert a felszálló pernye nélkül itt már-már fáztam, de pofásra sikereült. Kár hogy a többi rész kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Playstation 5 + 1 kontroller
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest