Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Na toltam pár órát én is. Hát ez most konkrétan arra volt jó, hogy biztosan nem veszem meg megjelenés előtt vagy első napokban.

Majd ha kijönnek a tesztek single tekintetében is, akkor visszatérek a vásárlásra, de ez így sajna nem győzött meg.
Valahogy az egész kicsit olyan steril nekem, hangulat sem jön át igazán, illetve maga a játékmenet is tényleg kicsit lassú vagy hogy lehetne fogalmazni. Kicsit ennél gyorsabbra kéne venni a figurát, legalábbis anno Quake, Unreal mind sokkal gyorsabb volt játékmenet tekintetében, itt se ártana.Na majd a hétvégén még rálesek azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest