Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Még tegnap betettem valahová egy képet, az tényleg Photoshp volt, mert arra gondoltam milyen szép is ez az eredmény. :) Ami egy pillanatig sem tartott.
-
Superman
nagyúr
Honnan az info?
Egyébként majd a Photoshopban. mellesleg akár hiszed, akár nem tényleg 125 fps - ről indul betöltéskor. Semmi ingerenciám a hazugságokra, nem vagyok már kisgyerek, hogy ilyenekkel szórakozzak. -
Superman
nagyúr
Hogyhogy honnan? Amikor elindulok az ajtótól a második szinten 125 fps - ről indulok, aztán fokozatosan lemegy, a két zombival való harc közben 10 fps - nél járok. A Photoshopot eltaláltad :t , de azt csak a kép kicsinyítésére használtam. Bár, fogok ide tenni egy másik képet is, amiben hihetetlen érték lesz, majd skubizzátok!
-
Superman
nagyúr
Csak az a kár, hogy semmit sem lehet látni. :))
-
Superman
nagyúr
Na most már menthetetlenül itt egy kép:

-
Superman
nagyúr

-
Superman
nagyúr
Nos, kipróbáltam. Nem nagyon győzött meg. Ennek oka, hogy a sztori egy nagy nulla. Nem szeretem az olyan típusú játkékokat, amikor a Doom - típusú magányos harcos elindul és mind nagyobb fegyverekkel lekaszabolja a fél galaxist. Nyomába sem érhet a Half life, Voyager Elite Force, vagy a Deus Ex sztorijának.
Ami a grafikát illeti: a nyitóképen fantasztikusan fest hősünk arca, de megint azt kell mondanom, hogy engem az ilyen sötét helyeken való mászkálások nem nagyon győznek meg. Mindig az jut eszembe erről, amikor egy hollywoodi horrorfilmben mindent jótékony sötétség borít. Így aztán meresztgetheted a szemed, meg a kisebb - nagyobb technikai tökéletlenségek is elfedődnek.
Szóval, nem tudom lesz - e olyan siker, mint az ID szoftver másik remeke a Quake3, de grafikailag biztosan jobb annál.
Ami pedig a futását illeti, én fullscreenben próbáltam ki, tehát 1024X768 - on, hát bizony bőven szaggatott. Lövés esetén szinte kritikusra esett le az fps. Egyébként játszható, még éppen. -
Superman
nagyúr
Na igen, Ultrám van. Ez igaz, de a hibajelenség az, hogy elkezd tölteni, aztán az XP feldob egy ablakot, hogy hiba történt. Megpróbálom 2000 alatt futtatni. Eddig még minden játék elindult ezen a kártyán.
-
Superman
nagyúr
Én is letöltöttem, de nekem nem fut. Ablakban jelenik meg, aztán az új játék betöltésekor kilép hibaüzenettel.
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő