Hirdetés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nos, kipróbáltam. Nem nagyon győzött meg. Ennek oka, hogy a sztori egy nagy nulla. Nem szeretem az olyan típusú játkékokat, amikor a Doom - típusú magányos harcos elindul és mind nagyobb fegyverekkel lekaszabolja a fél galaxist. Nyomába sem érhet a Half life, Voyager Elite Force, vagy a Deus Ex sztorijának.
Ami a grafikát illeti: a nyitóképen fantasztikusan fest hősünk arca, de megint azt kell mondanom, hogy engem az ilyen sötét helyeken való mászkálások nem nagyon győznek meg. Mindig az jut eszembe erről, amikor egy hollywoodi horrorfilmben mindent jótékony sötétség borít. Így aztán meresztgetheted a szemed, meg a kisebb - nagyobb technikai tökéletlenségek is elfedődnek.
Szóval, nem tudom lesz - e olyan siker, mint az ID szoftver másik remeke a Quake3, de grafikailag biztosan jobb annál.
Ami pedig a futását illeti, én fullscreenben próbáltam ki, tehát 1024X768 - on, hát bizony bőven szaggatott. Lövés esetén szinte kritikusra esett le az fps. Egyébként játszható, még éppen.
Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi