Hirdetés

Aktív témák

• Superman

nagyúr

Nos, kipróbáltam. Nem nagyon győzött meg. Ennek oka, hogy a sztori egy nagy nulla. Nem szeretem az olyan típusú játkékokat, amikor a Doom - típusú magányos harcos elindul és mind nagyobb fegyverekkel lekaszabolja a fél galaxist. Nyomába sem érhet a Half life, Voyager Elite Force, vagy a Deus Ex sztorijának.
    Ami a grafikát illeti: a nyitóképen fantasztikusan fest hősünk arca, de megint azt kell mondanom, hogy engem az ilyen sötét helyeken való mászkálások nem nagyon győznek meg. Mindig az jut eszembe erről, amikor egy hollywoodi horrorfilmben mindent jótékony sötétség borít. Így aztán meresztgetheted a szemed, meg a kisebb - nagyobb technikai tökéletlenségek is elfedődnek.
    Szóval, nem tudom lesz - e olyan siker, mint az ID szoftver másik remeke a Quake3, de grafikailag biztosan jobb annál.
    Ami pedig a futását illeti, én fullscreenben próbáltam ki, tehát 1024X768 - on, hát bizony bőven szaggatott. Lövés esetén szinte kritikusra esett le az fps. Egyébként játszható, még éppen.

Aktív témák