- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen videókártyát?
- Pentax DSLR topic
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- OLED TV topic
- BIOS frissítés
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
kocsonya
tag
válasz
Fifthelement #1 üzenetére
Hali!
http://dolby.custhelp.com/cgi-bin/dolby.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=*N3Pr87h&p_lva=&p_faqid=136&p_created=1015027785&p_sp=cF9zcmNoPSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NzQmcF9wYWdlPTE*&p_li=
Csak ra kell keresni!:) -
kocsonya
tag
válasz
Hali!
www.dolby.com
Knowledgebase
Csak ra kell keresni!:)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hyperion
senior tag
válasz
A helyzet az, hogy a prologic2 sztereóban szólaltatja meg a surround hangszórókat mig a sima prologic ezt monóban teszi..Igy elméletileg 5.1 csatornás hangzást élvezhetsz dpl2-ben míg dpl-ben csak 4.1-et...
Bár ez csak egy imitált 5.1 közel sem olyan jó minőség mint egy DD, vagy DTS hangzás...Ha most akarsz vásárolni házimozit, akkor szerintem tegyél le a video cd nézegetésről..arra bőven elég lenne a tv beépített hangsugárzója... -
Fifthelement
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy ide írok,de sehol máshol nem kaptam választ a kérdésemre.Ti pedig biztosan tudjátok:DD
Szóval egy olyan kérdéssel fordulok,hozzátok,ami után már régóta kutakodom kisebb-nagyobb sikerrel:
A kérdés egyszerű: Mi a különbség a címben említett Dolby Pro Logic és Dolby Pro Logic 2 között? Mint írtam,nagyjából már utánna jártam a témának,de nem kaptam sehol 1értelmű választ.
Azt tudom,hogy a Pro Logic 1: 4 csatornás és frekvenciában is van különbség a Pro Logic 2 -höz képest,de hallottam már olyan válaszokat is, hogy az 1-esnél a hátsó hangfalak MONO-ban szólnak,ellnben a másikkal,ahol sztereóban...:F
Hangzásban nagyon nagy a különbség?
Egyébként azért lenne fontos tudnom,mert rengeteg SVCD-t néz(nék)ek és éppen Házi mozi vásárlása előtt állok. Szóval kiváncsi lennék a hangzásra.
Ha valaki tudna nekem segíteni,az nagyon jó lenne. Válaszotokat előre is köszönöm. Balázs
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pentax DSLR topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest