- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Videószerkesztés
Aktív témák
-
Fifthelement
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy ide írok,de sehol máshol nem kaptam választ a kérdésemre.Ti pedig biztosan tudjátok:DD
Szóval egy olyan kérdéssel fordulok,hozzátok,ami után már régóta kutakodom kisebb-nagyobb sikerrel:
A kérdés egyszerű: Mi a különbség a címben említett Dolby Pro Logic és Dolby Pro Logic 2 között? Mint írtam,nagyjából már utánna jártam a témának,de nem kaptam sehol 1értelmű választ.
Azt tudom,hogy a Pro Logic 1: 4 csatornás és frekvenciában is van különbség a Pro Logic 2 -höz képest,de hallottam már olyan válaszokat is, hogy az 1-esnél a hátsó hangfalak MONO-ban szólnak,ellnben a másikkal,ahol sztereóban...:F
Hangzásban nagyon nagy a különbség?
Egyébként azért lenne fontos tudnom,mert rengeteg SVCD-t néz(nék)ek és éppen Házi mozi vásárlása előtt állok. Szóval kiváncsi lennék a hangzásra.
Ha valaki tudna nekem segíteni,az nagyon jó lenne. Válaszotokat előre is köszönöm. Balázs
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest