Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
Vagy nem frissült le az image, és deploynál még mindig a régi 2022-esből építi újra.
Vagy nem lett a container újraépítve a letöltött új imageből.Töröld a konténert, utána az összes pihole-os imaget amit látsz és utána deployold (akkor az imaget letölti ami a latest lesz, utána mennie kell).
az addig felhalmozott adatok/beállítások ne törlődjenek
nem fognak, minden beállítást külön tárol, törölheted az imaget és a konténereket bármikor, a compose fájl alapján újraépíthető a korábbi beállításaiddalÉn minden containerem kézzel frissítem, pont az említett okok miatt. Ha automatikus futással nem sikerül akármi miatt, az gond. Ha én indítom akkor ott vagyok és megoldom. Csak értesítés kell, hogy frissülni akar, erre is jó a watchtower vagy a korábban említett diun, ami nekem külön jó, mert pushovert használok pl. szerver alertekre is és jön pushban mit lehetne frissíteni, mit szedett le a radarr/sonarr, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest