Új hozzászólás Aktív témák
-
[CM]Crusher
senior tag
Köszönjük Gex a cuccokat, amint lesz időm tesztelem is.
-
[CM]Crusher
senior tag
Itt nézzétek, sorra kerűl fel minden 313-hoz.
Gex-nek és a többieknek sok sörrel jövünk.
-
[CM]Crusher
senior tag
Na ahogy látom van friss infó, lehet tőlteni a bétát. 313-hoz.
-
[CM]Crusher
senior tag
Nemsokára meglesz, legyél türelemmel. Gex-ék már készen vannak az első pucolt, javított csomaggal, csak még a D-Link főnöksége nem bólintott rá. Aztán Kb 1 hónap múlva, ha minden igaz, lesz egy optimalizáltabb, jobban kipucolt javított is. Addig is várjuk türelemmel a már készen lévőt, hogy rábólintsanak.
-
[CM]Crusher
senior tag
A gyári firmware ami torrentes lesz, azt lehet tudni, hogy fog tudni le/fel tölteni, vagy csak leszedni fog tudni? Mert sok más nasnál ami torrent kliensel van gyárilag ott csak letölteni lehet, visszaosztani nem.
Nekem a paprika is tökéletes lenne. 313-as verzió nagyságrendileg mikor várható?
-
[CM]Crusher
senior tag
Nem hiszem, hogy sokat buksz, max 1-2 ezret. ALapbol eleve nem is drága a 313. 20 körül kapni. Ráadásul ha torrent miatt bánkódsz akkor meg addig míg nem jön a gyári torrentes firmware addig használj mldonkey-t. Megfelelő beállításokkal tökéletesen seedel az is. Én speciel úgy használom most, hogy a rendes winfosos gépen letöltök, aztán rámásol 313-ra, és onnan meg seedeltetek.
-
[CM]Crusher
senior tag
Szerintem ne Offoljunk tovább mindenféle táp élményekkel.
Inkább segítsetek Pl. Gex-nek a Paprika fejlesztésében.
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
pgabriel #431 üzenetére
Nekem világ életemben D-Linkek voltak a hálózati eszközeim, most is van 2. Egy 360T modem, és egy DNS-313. De az említett eszközök amiket felsoroltál azokhoz elmult években jó párhoz volt szerencsém, eddig még egy gondom sem volt, így bennem egyszer sem ingadozott meg a D-Link iránti bizalmam.
-
[CM]Crusher
senior tag
Egy tapasztalat 313-al:
Többször megfigyeltem, hogy a sancho által kiirt uploaded érték és a torrent oldal által mért uloaded mennyiség nem egyezik meg. Példaként: kb 1,9gb feltöltés (sancho szerint) a weblapon, server által mért érték kb 1,2gb. Olyan 700mb eltérés van ennyi adatmennyiségnél, ami viszonylag elég soknak mondható. Két esélyes dolog van, vagy a sancho mutat hülyeséget, vagy a servernek nem tetszik az mldonkey és ezért hibásan méri az adatforgalmat.
Windows alatt utorrentnél ez a két érték egyezik, ott nincs semmi eltérés.
-
[CM]Crusher
senior tag
313-ra PAPRIKA mikor várható, szívesen tesztelném
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
313-as NAS-ról van szó, az lemaradt.
-
[CM]Crusher
senior tag
Felraktam 2.9.2-es packot a 2.9.1-es helyett, viszont ugyan azokat produkálja sajnos.
Problémák a következők:
- Tökéletesen elérhető weben és sanchoval is, az első újraindításig, vagy ki-be kapcsolásig. Utána már Core not found, vagy ha weben nézem akkor lap nem jeleníthető meg.
- Letőltésnél ami kisebb torrent, azt leszedi tökéletesen, viszont ami több gb-s annál olyat csinál, hogy tölti-tölti majd egy bizonyos helyen, mondjuk 1,3 gb-nál megáll és pár száz megákat mozog fel, le, vagyis egyhelyben ugrál. Volt hogy ott hagytam órákra. Leszedett a statisztika szerint már vagy 20gb-t de valóságban még mindig csak 1,3-nál ugrált. Pedig padló 7-800k-val jön.
- Mikor elkezd seedelni torrenteket, bármit is állítok be a beállításoknál, olyan 20k körűl seedel és általában olyan 8-10 ember csatlakozik, amit keveslek nagyon. 125gb van megosztásban ami 19 torrentet jelent.
Kezdek igazán tanácsatalan lenni, december közepe óta nyúzom a kütyüt. Sok gondot sikerűlt megoldani Gex segítségével, de most már nem nagyon tudom ezeket a gondokat megoldani, bármit is állítgatok. Jó lenne egy pár segítő kéz
-
[CM]Crusher
senior tag
313-as tulajoktól várom szívesen az ötleteket, hogy tudnám megoldani az említett 2 hibát.
-
[CM]Crusher
senior tag
Sikerűlt egy kicsit foglalkoznom a 313-al. Jelenleg is tölt fel otthon, viszont.
- Ha restartolom, vagy kikapcsolom és be akkor nem megy az mldonkey ebből következik, hogy egyáltalán nem is tölt. Az mlnet.log-ba csak annyi van írva, hogy x és y torrent leállítva.
- Egyetlen egyszer sikerűlt elérnem azt, hogy maximális sebességgel kb 50k-val seedeljen, de azóta sosem. Bármit állítok be kb 25-30k a max. És még furcsaság, hogy kb 10-15 ember csatlakozok csak a kütyühöz.Próbálgattam már mindenféle beállítást, legtöbb helyen próbáltam, hogy beírom 999 de ekkor sem javúlt sokat a helyzet.
Ha ez a 2 gondom megszűnne, az nagyon jó lenne
Remélem tudtok segíteni.
-
[CM]Crusher
senior tag
Üdv újra inmáron az új topikban
Nemsokára megint nekiállok 313-as nyúzásának, ünnepek alatt sajnos nem volt időm vele foglalkozni. Gex-nek külön köszönet az eddigi sok segítségéért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest