Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
Sziasztok, van két 320L-em, külön hálózaton.
Remote backup-ot szeretném összehangolni a két NAS közt, viszont nem lehet DDNS címet megadni? Csak IP-t? Ez dinamikusnál kellemetlen. Valakinek ötlet?[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
válasz Pozitron #4211 üzenetére
Köszi. Korábban nyitva volt az 51413 is csak tegnap nem állítottam vissza mikor kapott egy resetet a router mivel mostanában folyamatosan elhasalt napközben. A 9091-et a távoli eléréshez állítottam be.
Tegnap este végül tudtak csatlakozni hozzám de érdemben nem nagyon töltöget vissza. -
person
senior tag
Üdv.
Transmissiont próbálnám használni de valami nem kerek, lefele jön de visszatölteni nem tudok. Nem tudnak csatlakozni. Belső fix Ip-t kapott és 9091-es port-ot továbbítottam rá. Oldal szerint aktív vagyok és forgalmasabb fájlokat töltöttem le. Hol lehet a hiba?
NAS Firmware Version1.04
Transmission Version 1.10 -
person
senior tag
Úgy tűnik csak sikerült. Részben.. míg nem csatlakoztattam USB meghajtót. Ehhez alapból minden felhasználónak ad jogosultságot amin mósosítani nem tudok mert inaktív a mod gomb, pedig úgy rémlik pár napja ez működött..
Új meghajtó felvitelekor meg sem jelenik mint választható meghajtó.
Illetve továbbra is kérdés, hogy miként tudok hozzáférést adni pl a My Photo-hoz egy user-nek.[ Szerkesztve ]
-
-
person
senior tag
Üdv.
Szeretnék csinálni egy felhazsnálót aki csak bizonyos mappát olvashat.
Ha a Volume_1-et All account-on hagyom akkor a teljes mehgajtót is látja a másik mellett, ha Specific User/Group-ra akkor adminnal belépve sem látom Volume_1-et.Hol rontom el?
Alkalmazáshoz tudok jogosultságot adni a felhazsnálónak? Pontosabban a "My Photos"-t szerettem volna hozzáadni.[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Sziasztok.
A héten tulaja lettem egy 320L-nek.
Egy apró kérdésem merült fel így késő este fáradtan, miért kell minimum 20-30 percet várnom arra, hogy a csatlakoztatott USB meghajtó (HDD) megjelenjen a hálózaton vagy a vebes felületen? USB Eszközöknél első perctől látszik. Van, hogy csak a restart segít de az is 5 perc..
Ja és USB-s HDD-t sosem küldi standby-ba..Firmware Version
1.04
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Asszociációs játék. :)
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest