- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychopapa
csendes tag
-
Mana86
tag
Köszi az infót. Ha esetleg kipróbálod valamikor, megköszönöm ha leírod a tapasztalatokat. 320L-en sincs valami megoldás erre a problémára? Úgy néz ki lecserélem a sima 320-at egy L-esre. Nincs valakinek valami összehasonlító táblázata amúgy, hogy miben különbözik a sima 320 és a 320L?
Előre is köszi a válaszokat!
-
aldebaran
őstag
Hát köszi, de az évek óta összegyűjtött pótolhatatlan családi képek... inkább várok egy biztonságos megoldásra.
Köszi a figyelmeztetést is.
Transmission-t nem használok, szóval, megnézem a Plex-et.[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
bounty123
őstag
FullHD-hez valószínű nem lenne elég. Kipróbáltam itthon, a nas-t becsatoltam a linuxomon, és néztem mennyi sávszélt eszik egy 1080-as film lejátszása. Gyakran bőven felment 10mbit fölé, volt hogy a 20-at is elérte. Sima dvd felbontással biztos nem lenne gond, 720p határeset. Persze függ a film video/audio bitrátájától, de valószínű a fullhd-hoz kevés lenne a 10mbit.
-
Sword
őstag
Igen, nekem 0.7 van.
Azért ez fura, hogy ennyit kell kínlódni egy eszközön belüli állomány másolásokhoz...
Vajon a többi NAS is így működik (ez az első nekem).The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
cSuwwi
senior tag
Hát tény és való, hogy sokkal jobban jársz ha kifelé szív, ezért is írtam 2 üzivel előbb, hogy érdekes megoldás
Nekem is nagy ventim van, de kifelé szív. Nem 10 percenként kapcsolgat, hanem terhelésnél órákat is megy, de mivel már 4-5V körül bekapcsol, teljesen halk.[ Szerkesztve ]
-
ifamester
csendes tag
-
BaLee
addikt
Így van, csatlakozom az előttem szólohoz ha egy szájbarágós képekkel illusztrált leírást csinálnál róla az tök király lenne.
Anno egy médialejátszóba akartam beletenni egy ilyen kis Scyte Kaze ventit még le is fűrészeltem a sarkából hogy elférjen de aztán eladtam az egész médialejátszót mert megharagudtam rá.
Nem mintha hangos lenne a 320L ventije eddig...
-
DonCosta
tag
Már volt a fórumon szó, hogy néhányan cseréltek ventilátort. Ettől függetlenül ha tudsz pár képet illetve leírást szívesen látnék róla, hogy csináltad.
Nekem is aktuális lenne, mert egy 17 fokos kamrában is szinte folyton pörög az a kis venti és olyan hangja van hogy este ha csend van kihallatszik a zárt ajtó mögül...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest