Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
őstag
válasz Muszakishop #5610 üzenetére
Hány hdd van a nas-ban? a p2p az a volume_1 alatt van, vagy hol?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz posan.adam #5602 üzenetére
Windows serveren állítod be a jogosultságokat? A NAS-ban beállítod a jogosultságokat?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz posan.adam #5598 üzenetére
Ez milyen operációs rendszer?
-
aldebaran
őstag
Tudna valaki belinkelni működő linket, ahonnan a plex 1.06-ot le lehet tölteni, vagy az uccsó még ingyenes verziót?
-
aldebaran
őstag
válasz impmammuth #5589 üzenetére
Vagy az működik, vagy szerviz. Nekem csak a márkaszerviz tudta megcsinálni.
-
aldebaran
őstag
Sajna besz.rt az egyik hdd-m. Raid0-ban vagyok. Milyen hdd-k most a kompatibilisek? Vagy mindegy? A kompatibilis lista 2015-ös.
-
aldebaran
őstag
Durva hátsó kaput találtak a Western Digital tárolóeszközeiben
A "mydlinkBRionyg" felhasználónév és a "abc12345cba" jelszó megadásával ugyanis bármelyik My Cloud egységre be lehet lépni - teljesen függetlenül attól, hogy a felhasználó mit állított be arra jelszóként.
-
aldebaran
őstag
válasz paliszlala #5387 üzenetére
dugd be a gépedbe és vizsgáltasd át a winyót. Lehet, már nem igazán jó az a HDD
-
aldebaran
őstag
Na, a kálváriám szerencsés véget ért.
A magyarországi képviselet baromi rendes volt! Bár 5 éves a készülékem, kicsi sírás (1-2 email, telefon) után garanciában megcsinálták. Nem írták, vagy mondták sajnos, hogy mi volt a baja, de most működik. A hálózati megosztások megmaradtak, csak a júzerek tűntek el meg más lett a MAC cím, szóval nagyon könnyen vissza tudtam állni. A két vinyót -amik Raid0-ban vannak- simán visszatettem. Kiírta, hogy másik eszközből hoztam őket, jó lesz így. Mondom jó és minden fájlom... stb megmaradt.
ga_-bor-nak köszönöm a boltot és a rugalmasságot, mostmár az ő eszköze is az enyém. Backupnak tökéletes lesz.
Mindkettőt frissítettem 1.09-re, 2017-es fw.
-
aldebaran
őstag
válasz Goldenboy83 #5354 üzenetére
Próbáld ki.
-
aldebaran
őstag
válasz Goldenboy83 #5352 üzenetére
Total Commanderhez van plugin. Ext2-re keress az oldalon.
-
aldebaran
őstag
válasz Goldenboy83 #5350 üzenetére
raid-ben volt, vagy csak simán linuxra lett formázva? Ha az utóbbi, egy linuxos géphez hozzátéve, vagy a windows-ra telepítve egy progi, ami linuxos fájlrendszert olvas, akkor még ez megpróbálható út.
-
aldebaran
őstag
válasz Goldenboy83 #5348 üzenetére
Akkor szerintem sérült a partíciós tábla.
-
aldebaran
őstag
válasz Goldenboy83 #5346 üzenetére
Biztos, hogy formázni akarja? Nemcsak arról tájékoztat, hogy visszatetted, meg valami üzenet? Egy képet az üziről küldhetnél.
-
aldebaran
őstag
válasz ga_-bor #5337 üzenetére
Nekem majd Kb. júli 9-én lesz esedékes, akkor járok Bp-en.
Ha esetleg sikerül megcsináltatnom, akkor is akarok majd egyet venni pluszban.(#5336) J0shu4M1ll3r: Sajna csak a d-link cucca tudja olvasni, mert egyedi.
-
aldebaran
őstag
Ha van valakinek működő 320L-ese, megvenném, hogy lementsem az adatokat a winchesterekről.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Sajna áramszünet volt és leállt a 320L. Betettem a hűtőbe, a winyó is hideg már, de nem akar indulni, csak villog a kék led. Kivettem-betettem a winyókat, de meg se rettyen. Van valami amit még tehetek?
-
aldebaran
őstag
válasz Pozsi85 #5296 üzenetére
Magyarul nem találtam, de próbáld meg innen kitörölni a jelszót és újat hozzáadni.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Hát, én magam tuti nem nyúlok hozzá. A múltkor egy telefonban érintőképernyőt cseréltem videó alapján, de jól elqrtam, szóval inkább meg se próbálkozok hasonlóval az elkövetkező évtizedekben... Inkább veszek egy másikat ezt pedig kukázom, vagy eladom alkatrésznek.
-
aldebaran
őstag
Korábban a 320L-es nas-om simán bekapcsolódott, nem volt gond vele. Manapság már nem merem kikapcsolni, mert pár napja kikapcsoltam és utána fél napos pihentetés után sikerült csak bekapcsolódnia.
Ez túlmelegedés miatt van? Csökken a venti teljesítménye?
-
aldebaran
őstag
Én a plex-et ilyesmire nem használom, csak zenestreamre, hogy az erősítő tudja játszani anélkül, hogy bármi mást elindítanék. Filmeket média lejátszóval (mede8er) nézek, szóval nincs erről tapasztalatom.
Egyébként alapból nem tudom, mennyi szokott lenni a memória kihasználása, mert most megnyitottam ugye a webes felületet, hogy belenézzek és lehet, ezért lett ennyi a memória használat. De lehet, hogy nem. nem tudom.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Egyszerűen szoftveresen kikapcsol és nem kapcsol be. Nem villog semmi, csak nem kapcsol be. Hát én nem nyúltam a winyókhoz. Simán bekapcsoltam a hardware-es kapcsolóval. Utána meguntam és inkább nem kapcsoltatom ki a nas-t.
-
aldebaran
őstag
Nekem 320L-em van 1.04-es fw-el. Eddig minden flottul működött, a beállításokhoz fél éve, vagy régebben nem nyúltam.
Eddig be volt állítva, hogy minden este automatikusan kapcsoljon ki, majd reggel kapcsoljon be. Sajna, az utóbbi időben nem akar bekapcsolódni. Nektek volt már ilyen? Tegyem újra a fw-t? Vagy frissítsek? Viszont itt olvastam, hogy a frissel gondok vannak. Mit tennétek?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Én is mostanában akartam újra telepíteni. Sajna az újak serial-t kérnek, de egy régi nem kér serial-t. Kikapcsoltam a frissítést benne.
Az 1.06-ost telepítsd fel.
Ha esetleg másnak van frissebb, ami nem kér kódot, pls ossza meg.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz csaszar338 #5007 üzenetére
Te itt most miről beszélsz?
-
aldebaran
őstag
Ezt találtam, hátha segít: [link]
ja, de ahhoz, hogy a neten keresztül máshol is lássam a dolgaim, én vpn-t csináltam a routeremben és úgy sikerült. a stream-elést nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
-
aldebaran
őstag
válasz martinkeet #4626 üzenetére
Nem.
Nekem sose volt transmission. próbáld ki anélkül.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz bounty123 #4601 üzenetére
Ok, köszi! Igen, csak nem tudom, hogy a mi eszközünkhöz honnan lehet letölteni a legújabbat. Mindig azt mondja, hogy frissítsek, csak nem tudom, hogy melyik csomaggal.
szerk: egyébként nyitottam egy topic-ot a wav problémámra és a fentebb említettre: [link]
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy így, alapból a plex akkor tényleg ingyenesen használható?
És azt, hogy a wav fájlokat miért nem tudom lejátszani belőle? A twonky-n keresztül simán le tudtam játszani ugyanazt a zenét, amit most nem enged.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Feltettem a Plex-et.
Frissíteném, de a weboldalon csak ezeket az opciókat ajánlja a wd-k közül:
Melyiket válasszam a dns-320l-hez?Csak várnom kellett egy kicsit ehhez:
Ezt a hibaüzit kapom:
A szerver beállítások nem állnak rendelkezésre.Regisztráltam egy accountot, majd ki és beléptem, de nincs szerver, bár azt a mappát látom, amit létre hoztam, de még frissíti a listát.
Tudtok ebben segíteni?[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Hát köszi, de az évek óta összegyűjtött pótolhatatlan családi képek... inkább várok egy biztonságos megoldásra.
Köszi a figyelmeztetést is.
Transmission-t nem használok, szóval, megnézem a Plex-et.[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
a dns-320l-re feltelepítettem a twonky mini dlna-t add-on-t, de lejárt a próba időszak. Azt hittem az egy ingyenes megoldás... most vagy megveszem, vagy keresek mást, ami tényleg ingyenes. Van olyan, ami tényleg ingyenes?
-
aldebaran
őstag
válasz lafaty80 #4313 üzenetére
Azt írja a gyártó, hogy webdav-val menni kellene ennek... Csak az a kérdés, hogy működik 320L esetében a webdav? A sima 320-hoz találtam részletes leírást, de az enyémhez nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
aldebaran
őstag
Valamiért nem tudok csatlakozni a megosztott mappáimhoz kívülről.
\\domain\volume_1 -re hálózati problémát ír ki. Elvileg a routeren minden szükséges port engedélyezve van.
Ha a belső hálózaton próbálom ugyanezt, akkor az működik az összes shared folderemre.
csináltam egy IIS-t, azt simán elérem a domainnel, tehát azzal nincs gond.
Van ötletetek, hogy mit próbáljak meg?
Ezek a routeren engedve vannak:
Ports:
RPC: 135 tcp/udp
Netbios NS: 137 tcp/udp
Netbios DS: 138 udp
Netbios SS: 139 tcp
SMB: 445 tcp/udpGandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
Az mitől lehet, hogy a volume_1-re megvan az ftp hozzáférése a user-nek, meg a user-hez van hozzárendelve ftp jog, hogy olvassa a volume_1-et, de mégis az ftp-n csak és kizárólag az usb-n csatlakoztatott hdd 2 partícióját látom?
-
aldebaran
őstag
Nektek volt már olyan, hogy bármit is akartatok felmásolni a DNS-320L-re, volt még 230GB hely, de mindenre azt írta ki, hogy a meghajtó betelt?
Router, NAS újraindítva...
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
-
aldebaran
őstag
válasz Balu972 #3402 üzenetére
wow. Hát, ha kikapcsolod, kiveszed a vinyó/ka/t, visszateszed és bekapcsolod. Ha továbbra se látsz semmit, garancia. -legalábbis innen a távolból ezt tanácsolom... legalábbis akkor, ha tuti 100%-ig jók a vinyók.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
-
aldebaran
őstag
válasz showyka20 #3387 üzenetére
Itt a megoldás a fórumon. Keressem én ki neked???
Már azt hittem rég rákerestél és megvan a megoldás, azért nem írtál. De a google se a barátod... de fogalmad sincs, hogy mi az, ugye?De lásd, megkerestem. Parancsolj. Remélem, annyit megteszel, hogy rákattintasz... az megy????
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz showyka20 #3383 üzenetére
ctrl + f , beírod: Connection Refused
És megnézed a választ rá.Vagy jobb felső sarok kereső: Connection Refused és megnézed hányas kérdés, megnézed rá a választ.
Miért nem tudja senki használni a keresőt???
-
aldebaran
őstag
válasz h1ght3chzor #3162 üzenetére
Megszakad, igen, ha egyszer abban adtad ki a parancsot.
Mondjuk nekem raid0-ban vannak a hdd-k, szóval ezt nem tudom kipróbálni.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz h1ght3chzor #3160 üzenetére
Ezt hol látod, hogy előbb lokálba másol?
-
aldebaran
őstag
válasz h1ght3chzor #3158 üzenetére
Miért nem windows-ban total cmd-vel vagy valami fájlkezelővel vagy ftp kezelővel másolsz?
-
aldebaran
őstag
válasz mozigepp #3141 üzenetére
nyicc egy cmd ablakot és beírod:
ping xy.dlinkddns.com
meg azt is próbáld meg, hogy a system status-nál lévő nevet pingeled meg, illetve írod be a böngészőbe.
pl: Name DNS-320Lping dns-320l
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz DonCosta #3057 üzenetére
Nekem ez a green-em van: Western Digital Caviar Green 3TB WD30EZRX, de nem vettem volna észre, hogy parkoltatja a fejet, vagy bármi hátrányt is szenvednék miatta. Konkrétan a green-nel sose volt problémám eddig, pedig már vagy fél éve megvan az egész cucc 2db wd green-nel. Lehet, az a parkoltatás csak az első szériánál volt.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
A számítógép, laptop, telefon oprendszerének semmi köze ahhoz, hogy a 320L működik, vagy sem.
Tudja a RAID-et, meg a többit is. Már be lett linkelve szerintem a használati utasítás, azt elolvasod, érteni és tudni fogod.Hogy értsd: a telefonomon is meg tudom nézni a tárolt filmeket wifin keresztül, ahogy a média lejátszó, ahogy a laptop, ahogy a pc is le tudja játszani a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest