Hirdetés
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenderazigaz
csendes tag
válasz
freemanone #1028 üzenetére
Köszi, de sajnos semmilyen módszerrel nem látszik Total commander, intéző stb..
Aztán teljesen véletlenül a NAS menűjébe beléptem és mikor ott az "Applications" alatt nézegettem, hogy mi mit tud a WEB applikációnál megláttam a könyvtárat. Csak lestem mert működött a jobb gombos klikk után a másolás és a benne lévő file-okat simán kimásoltam a programmal a Vol-2-re. A teljes torrent mappa ott volt a P2P alatt, de azóta is hiába próbálom más módon látni, nem találja semmi. Megpróbáltam leválasztani és újra csatlakoztatni a NAS-t, de sem intézőben sem hálózati elemként sem látszik... ez van.
A ventillátorra a beállítás a Auot/HIGH/LOW, de komolyan azon gondolkozom, hogy lekötötm a ventillátort és a hővédelmet megpróbálom úgy beállítani, hogy ha túlmelegedne, akkor kapcsoljon inkább le, de én tényleg nem terhelem. Sajnos nem húztam a kamrába vagy a kazánházba LAN kábelt, mert ha ott lenne nem zavarna, de este a nappaliban hallkan tévét nézve is hallani pedig már "körbevettem" mindenféle csillapítással (persze, csak úgy, hogy ne csökkentse a hűtési teljesítményt), következő egy hangtompító felszerelése lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest