Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nsandor83
csendes tag
Azt valaki tudja pontosan hogy mi a különbség a d-link dns-320L és a d-link dns-325 között? mind hardverileg mind szoftverileg érdekelne, hogy melyik éri meg jobban..
-
nsandor83
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a D-link dns320L milyen módon képes kezelni a RAID1-et. Be lehet úgy állítani hogy ha van például egy 2TB és egy 500GB vinyó, akkor ebből ugye 500GB lesz RAID1, a nagyobikon maradt 1,5TB pedig RAID0 ?
-
cybercide
tag
-
Digger
senior tag
válasz cybercide #2091 üzenetére
Mint már írták neked, derítsd ki, hogy milyen ip címet kapott a routertől. Ehhez be kell lépni a router felületére és ott valahol megtalálod. Elképzelhető, hogy enélkül is megtalálod, ha a pc-n indítsz egy Total Commandert, alt-f1-el a meghajtó váltásnál legalsó a hálózat. Ha hasonló ip tartományban vannak az eszközeid, akkor látni fogja a NAS-t és tallózhatod, majd másolhatsz is rá.
-
bounty123
őstag
Csak alapból nem fogja még látni egymást a két eszköz, mindkettő dhcp-n vár ip-t egy szervertől.
Szerintem ha kiveszi a hdd-t, tesz rá anyagokat aztán visszateszi azzal magában nem lenne gond. Ha nem bántja a partíciókat, nem kéne formázódnia visszatevés után. Csak az ext3/ext4-re írás nem olyan triviális windows alatt, márpedig ezeken tudtommal az van. De akár egy live cd-ről bootolt pl. ubuntu linux alól minden gond nélkül rátehetők anyagok a kivett hdd-re.
[ Szerkesztve ]
-
H_András
tag
válasz cybercide #2081 üzenetére
Ha csak másolni akarod rá az adatot, éppen a vinyót is kiveheted belőle, és dughatod rá a gépre másképp, akkor nem kell semmi extra dolgot tenned..
Nem funkcionál sima külső házként tudtommal, hálózati eszköz, hálózatban kell működésre bírnod. Ha rendelkezésre áll router, akkor vesd be. Digi kábel a routerbe (táp melletti első csatlakozó), router öszeköt a géppel és a nassal (lan 1,2), kis beállítás, és ennyi.
Ekkor már eléred böngészőből az admin felületét is, előbb a routerét kell beállítani, majd a nasét.[ Szerkesztve ]
Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
cybercide
tag
Alapból nem használok routert. Digi kábel megy az alaplapi hálókártyába, erről megy a net. Ezen kívül van még egy PCI-os hálókártya a gépemben, amit eddig nem használtam semmire, ebbe csatlakoztattam a D-Link DNS-320-at. Van használaton kívül egy D-Link DI-524 routerem. Ezek szerint ezt be kell iktatnom a rendszerbe, hogy lássam a NAS-t? Köszi.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=cybercide
-
Daweee
őstag
válasz cybercide #2079 üzenetére
Nézd meg a routerben hogy milyen IP-t osztott rá a DHCP, és azt a címet írd be a böngészőbe a webes felületért, de mondjuk meg kéne jelennie a windows hálózatnál is, sőt, hálózati meghajtóként is lehet csatlakoztatni, szintén IP cím alapján.
Állj, most olvasom hogy a hálókártyádra nyomtad közvetlen, az úgy nem lesz jó, menjen a routerbe/switch-be/amid van, úgy fog rendesen működni.
[ Szerkesztve ]
-
cybercide
tag
Bocsi, ha hülyéket kérdezek, de kellene egy kis segítség! Haverom ide hozott egy D-Link DNS-320-at, hogy másoljak rá neki ezt-azt. Csatlakoztattam a hálókártyámhoz, de nem látom a rendszerben. Letöltöttem egy manualt hozzá és telepítő CD-t emleget. Gondolom arról kellene elindítani valami konfig progit. Találtam benne egy ilyet: "Open Internet Explorer and type https://192.168.0.32/" Gondoltam erre majd bejön valami állítási lehetőség, mint a routereknél, de nem történik semmi. Azt írja, hogy "az erőforrás online állapotban van, de nem válaszol a kapcsolatfelvételi kérésekre" Kikapcsoltam a tűzfalat, de akkor sem történik semmi. Mit kellene tennem, hogy lássam a benne levő winyókat és rá tudjam másolni a kért anyagot? Köszi.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=cybercide
-
cSuwwi
senior tag
Minidlna-nál a configban csak a könyvtárak nevét kell megadni jól (esetleg a friendly name-t) a többi beállítás alapból jó.
Nézni kell, hogy fut-e a scannelés.
Konzolról kell elindítani debug módban, akkor oda logol, látható hol áll meg (ha megáll)./ffp/opt/optware/sbin/minidlna -f /ffp/opt/optware/etc/minidlna.conf -R -d
Az -f a konfig file, a -R force rescan, a -d a debug mód.
[ Szerkesztve ]
-
Digger
senior tag
válasz Impair1980 #2076 üzenetére
Szia!
Nekem a miniDLNA egy Asus routeren fut. Szegről-végről hasonlónak kellene lennie. Berakom ide az én konfigomat, hátha segít valamit:
network_interface=br0
port=0
friendly_name=tomatoRAF
db_dir=/nas/Media/.db
enable_tivo=no
strict_dlna=no
presentation_url=http://192.168.1.1:88/nas-media.asp
inotify=yes
notify_interval=600
album_art_names=Cover.jpg/cover.jpg/AlbumArtSmall.jpg/albumartsmall.jpg/AlbumArt.jpg/albumart.jpg/Album.jpg/album.jpg/Folder.jpg/folder.jpg/Thumb.jpg/thumb.jpg
media_dir=A,/nas/Media/Music
media_dir=P,/nas/Media/Pictures
media_dir=V,/nas/Media/VideoEzt a konfig állományt részben a router webes felületéről lehet szerkeszteni, interaktívan. A presentation_url kezdetű sor mutatja azt az oldalt ahol ezt egy asp kód végzi.
A te konfigodnál talán az ékezetes "Képek"nevet próbáld kiküszöbölni! Az sohasem szül jó vért!
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült feltennem a minidlna-t a DNS-320-ra. A TV-n megjelent a pingvines logo, de nem látok benne semmit. A minidlna.conf fájlt szerkesztettem, de lehet, hogy rosszul csináltam.
A dolgok a Volume_1\Media\Képek, Filmek, Zene könyvtárba vannak.Csatolom a conf fájlt, hátha valaki kitudja javítani.
Előre is köszönöm!
Impair
# port for HTTP (descriptions, SOAP, media transfer) traffic
port=8200# network interface to bind to (this is the only interface that will serve files)
#network_interface=eth0# set this to the directory you want scanned.
# * if have multiple directories, you can have multiple media_dir= lines
# * if you want to restrict a media_dir to a specific content type, you
# can prepend the type, followed by a comma, to the directory:
media_dir=A,/mnt/HD/HD_a2/Media/Zene
media_dir=V,/mnt/HD/HD_a2/Media/Filmek
media_dir=P,/mnt/HD/HD_a2/Media/Képek# set this if you want to customize the name that shows up on your clients
#friendly_name=DLINK NAS# set this if you would like to specify the directory where you want MiniDLNA to store its database and album art cache
#db_dir=/var/cache/minidlna# this should be a list of file names to check for when searching for album art
# note: names should be delimited with a forward slash ("/")
album_art_names=Cover.jpg/cover.jpg/AlbumArtSmall.jpg/albumartsmall.jpg/AlbumArt.jpg/albumart.jpg/Album.jpg/album.jpg/Folder.jpg/folder.jpg/Thumb.jpg/thumb.jpg# set this to no to disable inotify monitoring to automatically discover new files
# note: the default is yes
inotify=yes# set this to yes to enable support for streaming .jpg and .mp3 files to a TiVo supporting HMO
enable_tivo=no# set this to strictly adhere to DLNA standards.
# * This will allow server-side downscaling of very large JPEG images,
# which may hurt JPEG serving performance on (at least) Sony DLNA products.
strict_dlna=no# default presentation url is http address on port 80
#presentation_url=http://www.mylan/index.php# notify interval in seconds. default is 895 seconds.
notify_interval=900# serial and model number the daemon will report to clients
# in its XML description
serial=12345678
model_number=1#
# Samsung specific switches
#
# samsung_external_mta_files = yes|no
#
# Set to yes on Samsung TV (e.g. LE40C650 and similar) if you are running
# miniDLNA on a slow device. This will precalculate the MTA files needed
# for the Smasung TV chapter menu while building the database instead of
# generating the MTA file on-the-fly if requested. Now, consider this: if
# generating MTA files is too slow for on-the-fly generation, the building
# of the database will considerably slow down by setting this to yes!
# Also note that a precomputed MTA file will always(!) be sent if requested.
# No on-thy-fly generation takes place. So, to change this, remove all MTA
# files as well.
samsung_external_mta_files = no -
Digger
senior tag
Mivel a 220 voltos hálózat és a helyi LAN is védve van túlfesz ellen, azért elég jó esélyeim vannak! Meg a S.M.A.R.T. is figyel és levelet is küld ha hiba várható. Szóval azért ilyen olcsó cuccal is lehet némi biztonságot elérni! Igaz a betörés, lopás és tűz ellen ez sem véd!
-
cSuwwi
senior tag
Az egyik winyó bedöglésétől megment a raid1 (bár ha azonos szériában vannak és volt szériahiba, akár mindkettő elszállhat egyszerre), de pl. elemi kár (mondjuk villámcsapás, zárlat) esetén nem sokat érsz a raid1-el, mindkettőt egyszerre hazavágja.
A fontos adatokról érdemes offline is tárolni másolatot (pl. külső winyó amit lehúzol a gépről, vagy pendrive/sd kártyán) -
Digger
senior tag
Nekem a két winyó nem tárhelynek, hanem a tükrözésnek kellett! Aki már ráfázott egy döglött winyóra, annak egy ilyenre van szüksége! RAID1-be kötöd és kicsit jobban aludhatsz az adataid miatt! Aki mondjuk például könyvel, annak megéri a nagyobb biztonság. Ugyan lehet sűrűn mentegetni valamire, de az igazi a folyamatos tükörmásolat, mert Mörfi még mindig leselkedik!
Telepített már rá valaki WEB/PHP/MySql szervert?
-
Daweee
őstag
320L-t is lehet rendesen buherálni, nekem és több 320L-es barátomnak is rendesen működik a transmission, meg funpluggal kb amit akarsz. Hardveresen mindkettőnek 256 RAM-ja van, a D-link procija 1 GHz-es, a Zyxelt nem tudom most hirtelen fejből, de olyan 1-1,2-nél nem több az sem. A dupla vinyó hely meg azért jól tud jönni ha később rájössz hogy kevés az eredetileg beleszánt tárhely.
Más: Miért nem enged írni a NAS egyes mappákba? A transmissionnal letöltött sorozat mappájába raknám bele a feliratot (médialejátszó miatt oda kell tenni) és se ftp se samban keresztül nem hajlandó másolni bele, engedélyért sír, míg más mappákba ugyancsak a transmission letöltései között minden további nélkül másol. Ezzel mit lehet csinálni? nem túl hely és időhatékony megoldás kiszedni az egyes mkv-kat külön mappába hogy mellé tudjam tenni a feliratot...
-
szabí
csendes tag
válasz t.zolka #2068 üzenetére
Ez az ár már elgondolkodtató. Igazából nem tudok dönteni. NAS vásárlás előtt állok és szemezek a DNS-320L-el és a ZyXEL NSA310. A dlink mellett szól, hogy 2 HDD is tudok majd beletenni, de nem tudom mennyire tudom a gyári fw buherálni, gondolok a transmission-ra (torrentezésre). A ZyXEL-el mellett szól, hogy nagyon korrekt leírások vannak a buherálásokra + árban is jobb, ha HDD-vel együtt venném. Azt nem tudom, hogy hardveresen mennyibe különbözik a 2 termék (CPU, RAM).
Tapasztalatok? -
t.zolka
aktív tag
Na mi történt, picit lement az ára?! DNS-320L
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
A DNS-320-on a samba megosztást hogy kell megcsinálni?
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Még most sem játszik le képeket sajnos a TV-m. A fényképek megjelenítésnél 0 Kb-ot ír. Ha felrakom a minidlna-t, akkor szerintetek lehet remény hogy jó lesz?
Ha már itt tartunk, akkor egy leírást tudna valaki adni, hogy mi a menete a felrakásnak. Tudom az első a funplug és utána jöhet a minidlna. Ezeket már többször végigcsináltam de nem megy. A start között ott van a minidlna, de sajnos nem indítja el. A config fájlban, minden alkalmazásnál "inactive " van. Pedig jogosultságot is adtam a fájloknak.
Ha belépek a NAS-ba a böngészőbe, akkor az admin userrel kell belépni vagy a root userrel?Ha tudtok, akkor legyetek szívesek egy kics infót adni.
Köszönöm!
Impair
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Mitől lehet az, hogy a fel, le töltésem írreálisan változik.120/10 es a netem.
A számítógépen utorrent ment Fiber Power 120 optimalizálóval.
Ki tudtam használni a sévszélességet teljesen
Most a NAS on Transmission Remote megy, de megy, de most is csak alig töllt fel.
A letöltések befejeződtek, bár kicsinyként lassan.
Lehet türelmetlen vagyok?
Vagy rosszak a beállításaim?Köszönöm előre is!
Üdv: Karesz
Még annyit.
Első nekifutásra, ment a torrent, közben film feltöltés szamítógépről, s közben HD filmlejátszás a Popbox V8-on keresztül.
Ment minden simán, legnagyobb meglepetésemre, s örömömre. Akadás semmi.
Én csak ajánlani tudom ![ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Csabee.
nagyúr
Weben böngészőn kerersztúl errort ír mikor webdavon bejelentkezem. Kliens programmal működik szépen.
Üdv: Csabee.
-
Digger
senior tag
válasz bozsozso #2056 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mi lehet a gond nálad, de rögtön az 1963-as hsz. után, valaki leírta, hogyan is működik a Windows alatt a távoli kiszolgálóhoz való csatlakozás jelszókezelése. A vezérlőpultban a Hitelesítő adatok kezelőjében fel lehet venni, hogy a különböző kiszolgálókhoz milyen név/jelszópárossal csatlakozzon. Én nem próbáltam ezt a módszert, mert ahogy írtam, én a Windows név/jelszóval egyező felhasználót vettem föl a nas-ban és ez így nekem működik. Rögtön a Windows bootolása után csatolni tudja a meghajtót.
Ugye a nas meghajtónál bejegyezted, hogy "Bejelentkezéskor újrakapcsolódás"? -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene. DNS320L-es nas-om van és tegnap még elértem a meghajtót ma meg már nem. W meghajtóként van csatlakoztatva és úgy nem érem el. Böngészőben ip alapján tudok csatlakozni és elérem a tartalmakat. Tegnap mondjuk annyi történt, hogy létrehoztam egy felhasználót és utánna töröltem. Majd szerintem ma ezek után nem érem el. Mit tudok csinálni ilyen esetben. Látom a log-ban, hogy próbálkozik csatlakozni, de sikertelen.
Mi lehet a probléma? Mit kellene megnéznem?
-
Csabee.
nagyúr
Zenét és Képet tudok tesztelni, azokat szépen viszi. MP3-at is szépen )) És ez "csak" egy Dlink 315, tehát egyel kisebb mint a 320as.
Rákattintok a képekre, és rögtön vetíti ha szeretném, az mp3-ra rákattintva azonnal játsza! Az otthoni upload 5Mbit-es és szépen megy így.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Sikerült beállítanom a webdav funkciót!!!!!!
Most elértem azt, hogy bárhol vagyok, automatikusan ha internet van akkor felvan csatlakoztatva a hálózati meghajtó, és tudom szerkeszteni a dokumentumokat és menteni is! Nagyon klassz!!
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
válasz Impair1980 #2042 üzenetére
"hogy a Tableten, másik számítógépen, SGS2-n megjeleníti."
a nas akkor jol mukodik.hüllő
-
Impair1980
aktív tag
-
gyiku
nagyúr
válasz Impair1980 #2040 üzenetére
nezd meg a tv-d manualjat, hogy tamogatja egyaltalan a jpg-t.
hüllő
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Akárhogy próbálkozom a fényképek megjelenítésével a TV-n (lg42lm640s) az UPNP av server bekapcsolásával nem jeleníti meg. A filmeket (MKV, AVI, 3D filmek) és a zenéket tökéletesen játssza, de fényképeket (jpg) nem rendereli be.
Itt van egy link, hogy már másnak is volt ilyen problémája:
http://forums.dlink.com/index.php?topic=39052.0
Valaki nem próbálná ki a sajátján, hogy működik-e?
Az az érdekes, hogy a Tableten, másik számítógépen, SGS2-n megjeleníti.
Ötlet? Javaslat?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Impair
-
cSuwwi
senior tag
-
cSuwwi
senior tag
Annyit kibírnak, ha nem zavar a ventillátor hangja akkor hagyhatod.
Nekem hátul egy 9.2-es van, 2 nagy winyóval majdnem folyamatos terheléssel mennek egyhuzamban már 1 éve, 36 fokosak, teljesen némán. Ha kézi vezérlésre tenném a hűtést és járatnám rendesen (még akkor is halk) akkor lemenne 30 alá is. ~24 fokos szobában -
Ijk
nagyúr
Azért durva hogy a 17 fokos szobában 42 és 44 fokosak a vinyók. Azt hiszem lekapom a műanyag fedőt és ráapplikálok egy 12-es ventit, nehogy nekem nyáron megfőljenek.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
bladegery
senior tag
válasz Impair1980 #2034 üzenetére
Nézd meg hogy más megnyitja-e, hogyha igen akkor a tévével van gond.
gergely-szabo.com
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Értem én, hogy lassú, de hogy ennyire? Nem épp az lenne ennek a NAS-nak a célja, hogy minél gyorsabban megosztani a fájlokat.
Teszem fel, ha a fotók mappába belemásolok holnap egy új könyvtárat és bele rakok 100 fényképet, akkor kezdi az elejétől a beolvasást vagy már okosan csak az új könyvtárat ellenőrzi le?
Lehet valahogy ezen a folyamaton gyorsítani?
És miért ilyen lassú? A NAS processzora dolgozik ilyenkor?
Köszönöm a válaszokat!
Ja és még valami. A képeket a TV-n nem nyitja meg. Ez mitől lehet? Nem is meri fel a formátumot (JPG)
Impair
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
válasz Impair1980 #2031 üzenetére
1500 gb film+sorozattal is elszorakozik, de azt 1 ora alatt kb megcsinalja. tobb file-al nyilvan tovabb tart felepiteni a media libraryt.
hüllő
-
bladegery
senior tag
válasz Impair1980 #2031 üzenetére
150 giga kép az krva sok szerintem, nemcsoda hogy 8 órája csinálja. Nekem kb. 20 giga mp3-at 1-15,5 óra volt neki megosztani, úgyhogy kisebb fájlokkal reális lehet.
gergely-szabo.com
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy DNS-320 NAS. Bekapcsolom az UPnP AV Server-t és megosztok egy mappát. Van benne 10 film. Beolvassa és tudom is nézni a TV-n. Tovább megyek. Megosztok egy másik mappát ami a fényképeket tartalmazza, több ezer fénykép és kb 150 GB méretű. Ezt is megosztom az UPnP AV Server-rel és eltököl vele több órán keresztül. Eltelt azóta 8 óra és csak 30 %-nál tart. Ez csak ennyit tud? Nem azért vettem, hogy az alap dolgokat ne tudja csinálni...........
Ötlet? Javaslat? Vagy dobjam a kukába, mert ennél jobb nem is lesz?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Impair
-
aldebaran
őstag
Azt nem értem, hogy a dns-320L-nél az ftp-ben a max user be van állítva 10-re, de mikor töltök rá filezilla-val adatot, akkor azt írja, hogy
421 3 users (the maximum) are already logged in, sorry
Hiba: A kiszolgálóhoz nem sikerült a csatlakozás
Állapot: Delaying connection for 5 seconds due to previously failed connection attempt...Ja és össz. 5userem van az adminnal együtt.
A filezillaban az van beállítva, hogy 10szálon töltsön, de valamiért össz. 1 szálon tölt fel, a többihez az van írva, hogy csatlakozás.
Eleinte minden jól ment.[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Digger
senior tag
Látom sokan vagyunk DNS-320L tulajok, akik keressük a lehetőségét a Fonzi féle NAS okosításnak. Mielőtt megvettem a NAS-t, láttam, hogy az L változattal vannak problémák, bár arról senki nem írt, hogy mi az. Vállalva a kockázatot mégis ezt vettem, mert sokkal nagyobb erőforrások vannak benne, mint az elődben! Azóta is keresem a megoldást, kevés sikerrel! A régi változatban azzal kezdik a telepítést, hogy a NAS fileszerkezetének a gyökerébe másolják a szükséges fun_plug állományokat. Az újraindítást követően ez a speciális nevű script futni kezd és innentől kezdve már bármit meg lehet tenni a rendszerrel. A fun_plug állományokat a beépített ftp-vel másolják a gyökérbe, ami nekem a leírás alapján nem sikerült.
Jól látom, hogy ez a probléma az L-es változattal? Itt már nem működik a gyökérbe másolás lehetősége?
Nem vagyok profi linuxos, csak gondolkodom:
Más módszerrel nem lehet a fun_plug-ot a gyökérbe másolni?
Például, ha kiveszem a lemezeket, egy másik linux rendszerhez csatlakoztatom, gondolom felcsatolva már oda tudnám biggyeszteni a szükséges dolgokat. Nekem két 500-as winyó lakik benne, és RAID1-be van kötve. Gondolom mindkét lemezre föl kell másolni a cuccot. Van ennek valami veszélye? Nem szeretném ha mondjuk visszaköltöztetve a lemezeket, már nem látná a RAID1 tömböt!
Jó lenne ha egy profi linuxos segítene! -
littlemole76
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki egy szájbarágós leírást adni DNS-320L nasra hogyan kell ffp és transmissiont telepíteni. A gyári P2P klienssel már tele van a hócipőm.
Előre is köszönöm
Littlemole76
-
gyiku
nagyúr
válasz bkiky01 #2020 üzenetére
irtad, hogy megy az ftp. akkor az is megy, amit mondtam, csak ezt ird be a bongeszobe:
ftp://user:pass@domain.hu:port
ha az ftp felhasznalod: jancsi, a jelszava meg: juliska, a hostod meg: akarmi.hu es a 21-es porton megy az ftp, akkor igy nez ki:
ftp://jancsi:juliska@akarmi.hu:21hüllő
-
bkiky01
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne: Hogyan lehet http-n keresztül fájlt, fájlokat, vagy fotóalbumot megosztani??
Lényeg, hogy egy url alapján tudjanak tölteni tőlem..
Az ftp megy egyedül.. Köszi előre is!! -
Csabee.
nagyúr
Hello!
Most volt időm megcsinálni, és tényleg gyorsabb a bejelentkezés, illetve a felcsatolt meghajtók is szépen aktívak miután beléptem a jelszóval!
Szuper! Köszi a tippet
ui: iPhone-ról is jóval gyorsabb lett a bejelentkezés valami miatt, ez fura egyébként, de jó!
-
v.bence
csendes tag
Sziasztok!
Dlink nas 320l boldog tulajdonosa vagyok!
A kérdésema következő! Ki vàllalnà hogy tartana egy kis személyes tovàbbképzést a nasról? Olvasom itt ezt a funplug, transmissiont stb stb de ezekhez nekem lövésem sincs. A gyàri p2p torrent nem igazàn hasznàlható és ha jól értem ezek az appok erre adnànak megoldàst. Természetesen a segítséget nem kérnem szivességi alapon!
Valaki?
Előre is ezer hàla,
-
Digger
senior tag
válasz patifiu #2004 üzenetére
Bár nem a kérdésedre válasz, de én úgy is le tudom játszani a filmeket a tv-n, hogy a film állományon a Total Commanderben, jobb egérgombbal hosszan nyomok, a menüben van a Lejátszás a következőn és itt látom a Sony-t mint lejátszó eszközt. A tv átvált a lejátszásra és ha végzett visszavált az eredeti csatornára.
-
patifiu
csendes tag
Sziasztok!
Az általatok leírt módon bekapcsoltam az UPnP AV Server Settings-ben a megosztást és hozzáadtam a filmek mappám, ami több filmet is tartalmaz .avi .mkv .mp4 formátumban. Amikor belépek a tv-ben a Nas eszközre egyetlen filmet sem lát rajta
a pontos Hardver összeállítás:
D-Link DNS-320 NAS
Samsug 32ES5500 Tv
TP-Link WR 1043 ND routerköszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest