- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Felirattal azért nincs problémád, mert nincs olyan igényed rá, mint pl. nekem. Gondolom amit ad a tv, vagy más, azt úgy nézed.
No offense!
Mert pl. nekem az igényem a nagy(obb) méretű felirat, c.sárga színnel megjelenítve. PS3MC-ben elértem, hogy legyen ilyen felirat, de egy alap fehér felirat is megjelent a sárga "alatt".
Más DLNA lejátszóban még ezt se bírtam beállítani. A TV-m alapból egy bizonyos nagyságú feliratot jelenít meg, fehér színnel. Semmi beállítási lehetőség. Ezért vettem egy jó media lejátszót (Dune HD), aminél úgy állítottam be, ahogy szerettem volna. Ezt szerettem volna kiváltani, hogy minden sorozat nézéshez be kelljen kapcsolni. Sajnos nem sikerült. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No offense!
Mert pl. nekem az igényem a nagy(obb) méretű felirat, c.sárga színnel megjelenítve. PS3MC-ben elértem, hogy legyen ilyen felirat, de egy alap fehér felirat is megjelent a sárga "alatt".
Más DLNA lejátszóban még ezt se bírtam beállítani. A TV-m alapból egy bizonyos nagyságú feliratot jelenít meg, fehér színnel. Semmi beállítási lehetőség. Ezért vettem egy jó media lejátszót (Dune HD), aminél úgy állítottam be, ahogy szerettem volna. Ezt szerettem volna kiváltani, hogy minden sorozat nézéshez be kelljen kapcsolni. Sajnos nem sikerült.