Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Felirattal azért nincs problémád, mert nincs olyan igényed rá, mint pl. nekem. Gondolom amit ad a tv, vagy más, azt úgy nézed.
No offense!
Mert pl. nekem az igényem a nagy(obb) méretű felirat, c.sárga színnel megjelenítve. PS3MC-ben elértem, hogy legyen ilyen felirat, de egy alap fehér felirat is megjelent a sárga "alatt".
Más DLNA lejátszóban még ezt se bírtam beállítani. A TV-m alapból egy bizonyos nagyságú feliratot jelenít meg, fehér színnel. Semmi beállítási lehetőség. Ezért vettem egy jó media lejátszót (Dune HD), aminél úgy állítottam be, ahogy szerettem volna. Ezt szerettem volna kiváltani, hogy minden sorozat nézéshez be kelljen kapcsolni. Sajnos nem sikerült. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
No offense!
Mert pl. nekem az igényem a nagy(obb) méretű felirat, c.sárga színnel megjelenítve. PS3MC-ben elértem, hogy legyen ilyen felirat, de egy alap fehér felirat is megjelent a sárga "alatt".
Más DLNA lejátszóban még ezt se bírtam beállítani. A TV-m alapból egy bizonyos nagyságú feliratot jelenít meg, fehér színnel. Semmi beállítási lehetőség. Ezért vettem egy jó media lejátszót (Dune HD), aminél úgy állítottam be, ahogy szerettem volna. Ezt szerettem volna kiváltani, hogy minden sorozat nézéshez be kelljen kapcsolni. Sajnos nem sikerült.