Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Apple MacBook
- VR topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortis77
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam ezt a pár hozzászólást, de még mindig nem megy nálam sajnos a DLNA.
A tv egy samsung ue40b7090, a pc-n win7 fut. Első körben a fent említett hiba jelentkezett miszerint a Samsung Share Managerben nem látszott a TV. Ezt a fent említett router beállítás módosítása orvosolta. De sajnos a tv még mindig nem látja a megosztott tartalmat.
Próbáltam a WMP-el is, de ott meg nem lehet a TV-re kiküldeni az adatokat, nem ajánlja fel a menüben. Az otthoni hálózat részei közt sem jelenik meg a tv.
A pár hsz-el előbbi linken leírtakat is végignéztem, szintén ott akad el a dolog, hogy a hálózati eszközök közt nem szerepel a tv, ezért sem a media player, sem a media center nem látja.
A tv-n legújabb firmware van, ezt is próbáltam frissíteni már.
Ha valakinek van bármilyen ötlete, szívesen fogadom, ennyire még sosem fogott ki rajtam semmi

Feljebb keresett valaki más megosztó programot, ezt sokan dicsérték:
http://www.serviio.org/
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest