- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS ROG Ally
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glomgold
tag
No emberek, beleolvastam pár hozzászólásba, s midőn magam bújára bennök gyógyírt nem lelék, cselekedvén rögvest, ímhol vetek elétek pár bötűt, bízván benne, ki utat mutat.
Szóval az van, hogy jelenlegi PC-m megjelenítőjeként egy régi DELL 2209W-t használok, amely megérett egy cserére és szeretném, ha a jövőbeli képernyőm vezeték nélkül kapcsolódna a PC-hez, magyarul a DVI kábelt, ami a PC-t a monitorhoz köti, felszámolnám - némi lag-ért cserébe.
Erre több megoldás is van a hazai piacon, azonban ezek közül a két, számomra legszimpatikusabb is jó magas árral van jelen, nagyjából 30 ezer forint fölött kezdődnek ezek az eszközök:
( pl.:Viewcon Wiretek,
avagy ASUS Wavi )Mivel viszont a DLNA szabványhoz eléggé nem értek (kb. semennyire sem tudom, miről van itt szó):
1. Először azt kérdezem, megoldható-e azzal az ügy, ha olyan TV-re cserélem a monitorom, ami DLNA-t támogat, és a PC meg megy a routerbe (jelenleg TP-LINK-et használok, így kapom a szomszéd szobából a netem, ezt terhelném tovább...)?
2. Másodszor pedig azt, milyen kellemetlen következményekre lehet számítani a jelenlegi állapothoz képest (ahhoz képest amikor a sima DVI köti a monitort a PC VGA-hoz - tehát, teszem azt, ha office-t használok például, és nem pedig filmet néznék (én azt gondolnám, ilyenkor nem is lehet észrevenni a különbséget)?
Tehát, ha csak böngészek a neten, Youtube-on, esetleg játszok, stb. megéri ez így, jó-e erre a DLNA-szabvány, kérdezem, vagy van komoly érv amellett, hogy ilyen felhasználásra inkább a fenn említett eszközök valamelyikével érdemes próbálkozni, ha mindenáron kell a wireless...Ha nagy butaságot írtam, elnézésetek kérem, és ha volt már szó valahol erről, elegendő az is, ha átirányítotok (csak mert azt vettem észre, hogy általában a hozzászólások nagy része itt a filmes dolgokra, vagy az összekonfigurálási problémákra vonatkozik, ezért merészkedtem megkérdezni ezt, bár nem olvastam végig minden hozzászólást)
Egyébként minden építő jellegű választ előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest