Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ASUS ROG Ally
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Steam Deck
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
válasz
Matisz77 #359 üzenetére
Megvan a TV, felraktam a Serviiot. Megy is rendesen, a TV látja, viszont van néhány probléma:
Van néhány mkv, ahol van hang, de kép nincs...ha belepörgetek akkor látok képet, de amint elindítom, megáll. Az avi állományokra azt mondja h nem támogatott formátum.
Avi mellett helyezett srt-t pedig nem ismeri fel, ahol egyébként feliratot lehetne kapcsolni, ott nincs opcióA Samsung Allshare-t is próbáltam, az egy mkv-t se indított el
Ami a legfurább: ráraktam pendrájvra a egy avi+srt kombót, és akkor sem látta a feliratot
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest