Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
MlbMatic
üzenetére
Phantomnál, ha annyira alacsonyra állítottam az akkuszázalékot, hogy semmiképp sem tud hazajönni, akkor fogja magát és leszáll..ha elfogy a szufla. Persze signal failnál ez nem áll fenn. De miért baj a 100 m set? Nem vagyok egy nagy erdész, de 50m-nél nagyobb fát ott láttam, ahol kifejezetten ilyen arborétum van. Mire nem elég neked 100m az RTH-hoz?
Egyébként, ha nagyon parázol, úgy is észre fogod venni, ha szarakodik már a jel de még van bőven, mert először a video jel megy el, aztán a táv. Szal még simán azt tudod csinálni, hogy elengeded a sticket és megáll a levegőben a géped, te meg odamész, vagy közelebb mész addig. Tényleg nem tudok azonosulni a problémáddal.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyébként, ha nagyon parázol, úgy is észre fogod venni, ha szarakodik már a jel de még van bőven, mert először a video jel megy el, aztán a táv. Szal még simán azt tudod csinálni, hogy elengeded a sticket és megáll a levegőben a géped, te meg odamész, vagy közelebb mész addig. Tényleg nem tudok azonosulni a problémáddal.
.