Hirdetés
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Persze sokat számít. Én próbaképp pár napja rendeltem BG-ról egy Blitzwolf 64GB-os microSD-t 2900ft-ért kuponnal, és az 30MB/s folyamatos írást tud, persze töredezettségtől is függ. Ennyiért kb ajándék áron van. Majd ha megjön akkor tesztelem programokkal hogy valójában mit tud.
Egy Class 10-es memóriakártya minimum 10MB/s-es írást tud, olyat ne vegyél semmiképp. Legalább UHS Speed Class 3-at vegyél. Ezt onnan ismered fel hogy a memóriakártyán egy U formába van benne egy 3-as. Ez már elegendő lesz a gépedhez. Ez a Samu pl. ilyen - [link]
Persze az sose baj ha gyorsabbat veszel mint ami kell, szóval Extreme Pro jó választás. -
Persze, hogy számít, nem mindegy, hogy milyen a sebessége. Nekem az Air-ben egy sima class 10-es SanDisk van, ami 98 MB/s sebességet tud. Én videózáskor csak full hd-t használok, de azt 60 fps-ben. Oda még elegendő ez a kártya, 4K-hoz viszont már kevés. Mondjuk ezt ki is írja a drón kártya berakás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest