- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Teréz Atya
üzenetére
[link] a stílus olyan amilyen,, vagy tetszik, vagy sem... De tanulságos dolgok hangzanak el benne...
És végre valaki, akinek pont annyira nem tetszik a hajtogatás, mint nekem,,, bár ő ezt annyira nem részletezi, sőt a mavic pro-t imádja...
Én bevallom és ezzel most lehet sok embert magamra haragitok,,,a hideg ráz ettől a hajtogatás dologtól, mióta a mavic megjelent...
Nincs gyakorlati tapasztalatom, így tudom nem korrekt,, de nem is lesz szerintem hosszú távú....
Nekem egy repülő cucc ne legyen origami,,, ne álljon két részből a rotor, és ne kelljen a karjait hajtogatni...
Értem én hogy helytakarékos, értem én hogy a dji-nál nem hülyék a mérnökök,,, és komolyan imádom a márkát, de én egy hajtogatható cuccban egyszerűen nem tudok megbízni... És nem csak repülés közben értem ezt, hanem hosszú távú használat során.... Hajtogatom, bepattinom, tehát kopik...
Ezzel szemben egy Phantom ugyan komolyan szopás amikor terepen, már 10x szedem szét, hogy hordozható állapotba hozzamb és elférjunk az autóban tőle,, de a test merev, a rotor merev, és mi tud elkopni, Max az a kis rugós lap ami a rotor alatt van.. Filléres tétel... Esetleg a rotor,,, ugyancsak vállalható összeg....
Ettől még lehetnek, és igenis jók ezek a gépek...(pld mavic pro)
Én a saját "démonjaimról" beszélek.... Nekem tuti soha nem lesz"hajtogatós" gépem
De másnak ajánlgatom lelkesen az ilyesmit

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hálózati / IP kamera
- Bluetooth hangszórók
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- RAM topik
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest