Hirdetés
- HP nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Teréz Atya
üzenetére
[link] a stílus olyan amilyen,, vagy tetszik, vagy sem... De tanulságos dolgok hangzanak el benne...
És végre valaki, akinek pont annyira nem tetszik a hajtogatás, mint nekem,,, bár ő ezt annyira nem részletezi, sőt a mavic pro-t imádja...
Én bevallom és ezzel most lehet sok embert magamra haragitok,,,a hideg ráz ettől a hajtogatás dologtól, mióta a mavic megjelent...
Nincs gyakorlati tapasztalatom, így tudom nem korrekt,, de nem is lesz szerintem hosszú távú....
Nekem egy repülő cucc ne legyen origami,,, ne álljon két részből a rotor, és ne kelljen a karjait hajtogatni...
Értem én hogy helytakarékos, értem én hogy a dji-nál nem hülyék a mérnökök,,, és komolyan imádom a márkát, de én egy hajtogatható cuccban egyszerűen nem tudok megbízni... És nem csak repülés közben értem ezt, hanem hosszú távú használat során.... Hajtogatom, bepattinom, tehát kopik...
Ezzel szemben egy Phantom ugyan komolyan szopás amikor terepen, már 10x szedem szét, hogy hordozható állapotba hozzamb és elférjunk az autóban tőle,, de a test merev, a rotor merev, és mi tud elkopni, Max az a kis rugós lap ami a rotor alatt van.. Filléres tétel... Esetleg a rotor,,, ugyancsak vállalható összeg....
Ettől még lehetnek, és igenis jók ezek a gépek...(pld mavic pro)
Én a saját "démonjaimról" beszélek.... Nekem tuti soha nem lesz"hajtogatós" gépem
De másnak ajánlgatom lelkesen az ilyesmit

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- HP nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Milyen autót vegyek?
- Facebook és Messenger
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest