- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Általában én szoktam válaszolni ezekre a másik topicban, de DJI-ban tényleg nem vagyok otthon, csak próba szinten repültem ezekkel párat szóval most én kérdezek
Mivel be akarok szállni a buliba, ezért akarok valamit DJI cuccost vásárolni, és elsődlegesen Kék Túrán használnám, szóval elsődleges szempont a könnyű hordozhatóság. Nem kell a nagy hatótáv, mert úgyis csak pár dolgot akarok majd lefilmezni, pl. egy egy szalámis zsömle ideje alatt mondjuk a Teve sziklát, szóval szerintem elég nekem a 15 perc repülés idő is. Viszont az idegesítene ha csak 30 FPS lenne a képszám, de na bumm, ez is beleférhet. Ezzel kapcsolatban két kérdés is beugrott:
- a Spark teljesen halott távirányító nélkül?
- milyen megjelenítőt érdemes hozzá használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel be akarok szállni a buliba, ezért akarok valamit DJI cuccost vásárolni, és elsődlegesen Kék Túrán használnám, szóval elsődleges szempont a könnyű hordozhatóság. Nem kell a nagy hatótáv, mert úgyis csak pár dolgot akarok majd lefilmezni, pl. egy egy szalámis zsömle ideje alatt mondjuk a Teve sziklát, szóval szerintem elég nekem a 15 perc repülés idő is. Viszont az idegesítene ha csak 30 FPS lenne a képszám, de na bumm, ez is beleférhet. Ezzel kapcsolatban két kérdés is beugrott: