Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Én csak fényképezek, nem videózok. Nekem eddig sose volt DJI gépekkel gondom, Az Inspire egy igásló. Olyan feladatokat kellett megoldanom vele, amire ma is rossz visszagondolnom. A Phantomok gond nélkül repülnek ma is. Igaz, hogy wifisem sose volt és nem is lesz
. A Mavic Pro-t meg beküldetem a tenger fölé, hogy egy szigetet fotózzak. Simán tette a dolgát. Ezek tényleg nem a legolcsóbbak, de egyszer kell megvenni. Azt követően csak szolgálnak.És ugyan így van ez az appot futtató kütyüvel is. Eleinte (ez nagyon eleinte volt
) még androidos telefonnal próbálkoztam. Mellesleg ma is Android hívő vagyok, de a DJI vezérljője (DJIgo) csinált furcsaságot. Vettem egy almás tabot (mai napig nem barátkoztunk meg) és az erre a célra tökéletes. Másra nem is használom, mert nem szeretem, de a DJI filozófiája szerint elsődlegesen az almákra fejlesztettek. A DJI egy prémium kategória (volt). Ők is megindultak az olcsóbb kategóriák felé nyilván üzleti megfontolások alapján. De véleményem szerint ezek nem is lettek olyan jók. Inkább rontják a márkanevet mintsem öregbítenék.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Ingatlanos topic!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. A Mavic Pro-t meg beküldetem a tenger fölé, hogy egy szigetet fotózzak. Simán tette a dolgát. Ezek tényleg nem a legolcsóbbak, de egyszer kell megvenni. Azt követően csak szolgálnak.