Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
+1
Szerintem pont annyival drágább a Mavic amennyivel többet ad. A DJI nem annyira hülye, elég jól kibalanszolta az árakat. Viszont rengeteg vele a gond, ebből adódóan én nem mernék kínai forrásból rendelni (DJI-nál nincs világgari), de persze egyéni preferencia és péntárca kérdése, a kínaira is aktiválható EU-s DJI care refresh, szóval annyival bentebb lehet az ember.
FB-n a hazai Mavicos csoportban folyton ment az adok-kapok, mert sok embernek volt hardwares garanciális hibája, akiknek viszont nem, azok többnyire ekézték a panaszosakat (egyedi dolog, nincs is annyi gyártási probléma, stb..). Végül csináltak egy szavazást, amiben az jött ki, hogy a csoport 3x%-nak volt már DJI által elismert garanciális javítása vagy cseréje. Persze nem reprezentatív a dolog nyilván, viszont mindenképpen említésre méltó. Spark kapcsán nem tudom mi a helyzet ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Androidos tablet topic
- Sorozatok
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest