Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nagyon ritkán használom a Dji GO-t, csak ha néha napján tablettel repülök, szemüveggel meg a litchi-t használom.
A 72 km/h-ban persze én sem vagyok biztos, de szerintem sport módban gyorsabban jön haza. De ezt majd leteszteljük jobb idő esetén. Elküldöm 500 méterre és az rth megnyomása után mindkét esetben mérem, hogy mennyi idő alatt jön haza, valamint nézem a sebességét is.
A phantompilots-on kielemzik ezt. Ott ezt írják:
Azaz elvileg lehetséges a max sebesség, azonban nem biztos, hogy ezt használja sport módban, mindenesetre kikapcsolt szenzorokkal elméletileg gyorsabban jön haza. Én P módban sem néztem az RTH sebességélt, de ezután azt is megnézem, mert a régi sebességhatárok a P4 előtti gépekre vonatkoztak, és azt tudom, hogy a P4-nek mások a beállított értékei, mint a P3-ig volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest