- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
A garancia időhöz van kötve, nem "munkaórához". Ez nem autó, hogy év, vagy km limit van, amelyiket előtt eléred. A gép azért van, hogy repüljön. Ha napi szinten órákat, akkor annyit. Ha a motor elpukkan, azzal sok mindent nem tudsz kezdeni. Ha garanciaidőn belül vagy, akkor szerencséd van, ha nem, akkor nincs. Azonnal lejön. Akármilyen magasról. Nagy reményeket nem kell hozzá fűzni, hogy talán nem lesz baja, mert már 100-ról is olyat esik, hogy szilánkos lesz. Fent van a neten egy vidi, amikor egy srác a márvány hidegben, ködben felküldte a géped és valamiért (talán prop fröccsent el a hidegtől, jegesedéstől) lejött a gép. 110 méterről esett, progiban visszanézve a végén már vagy 175 km/órával ért földet kb. Igen, pont így is nézett ki.
. Nem kell parázni, parázva nem lehet repülni. Félelemben nem lehet élni.
Ha akarsz köss rá jó nagy biztit, jó sok évre. Én inkább gar időn belül eladom és veszek egy másikat.
. Jöhetne már a Mavic 2, arra kíváncsi vagyok, ha már az egyről lemondtam és nem az lett. 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Formula-1
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Smart home kiarusitas
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem kell parázni, parázva nem lehet repülni. Félelemben nem lehet élni.
Ha akarsz köss rá jó nagy biztit, jó sok évre. Én inkább gar időn belül eladom és veszek egy másikat.