Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Engem az lassított (szerintem) hogy annak ellenére, hogy sport módban nem foglalkozik a szenzorokkal, valamennyire ezek szerint mégis számít, ha letakarod valamivel, ahogy nekem sikerült. RTH nélkül sem gyorsult, ha átkapcsoltam sport módba. Az RTH-t még P módban nyomtam, ha jól rémlik és menet közben löktem át sport módba. Ez normál repülésnél ha manuálisan irányítom, ott átkapcsol és onnan sport módban megy tovább.
Mivel nem lett gyorsabb akkor sem, amikor átkapcsoltam sport módba, kérdés, hogy egyáltalán engedte e a sport módot? Mert ez ugye nem derült ki, a sebesség nem változott annak ellenére, hogy a kapcsoló S állásban volt. Amikor már felettem volt is, és lefele jött volna, akkor is tetű lassú volt, kb 0.3-0.5 m/s-el jött lefele max.Visszakérdezek:
-Ha sport módban repülsz és a terepviszonyok miatt jelet vesztel, akkor nem jön haza a gép, mert sport módban nincs szerinted RTH?
. Még ha failsafe is, akkor is egy RTH.Itt van egy faja RTH leírás, de azt a részt pont nem említi, amire mi kíváncsiak vagyunk. Viszont másnak jól jöhet.

Annyi, hogy nekem Sport módban, RTH-nál nem tököl a leszállással, hanem lejön, mint a kő.
. Biztonságos helyen lehet, hogy ezt fogom használni. Ahol van helyem és nincs semmi útban.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Még ha failsafe is, akkor is egy RTH.
. Biztonságos helyen lehet, hogy ezt fogom használni. Ahol van helyem és nincs semmi útban.