Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
kleinguru
üzenetére
-Gondolom tudod, hogy ez nem úgy megy, hogy akárhol és akármikor repkedhetsz, főleg lakott területen, emberek, házak, utak közt/felett. Ennek nagyon komolyan szabályzott keretei vannak. Ha ennek nem teszel eleget, nagyon megütheted a bokád és egy véglegesen elkobzott drónra (sem) nincs biztosítás..
-Ilyenre és úgy általában - az egy kicsit komolyabb minőségű filmezésre - a mavic szerintem nem jó, sőt ha a minőséget nézem, szerintem alkalmatlan.
-Ahol egy P4 még simán probléma nélkül megoldja a súlyából fakadóan a felvételt, és itt mondjuk egy széllökésekkel tarkított környezeti változót nézek, a mavic ott már nem feltétlenül jó választás. Repidőben is jobb a P4. A Mavic valós repideje, mondjuk lebegés esetén 20 perc körüli és akkor nem 20%-on leszel már. Hanem ott már annak annyi. A P4 alapból többet tud, a pro akkuja 30 perc, de nettó 25 biztosan. Igen, tudom, hogy a mavic is jött ki ráncfelvarrottan nagyobb repidővel, platinum néven (másik propokkal, amiket jobban optimalizáltak) de ilyen feladatra én nem venném meg. Kifutó széria az egész mavic line, még ilyen-olyan néven kiadtak belőle, hogy el tudják adni, de egyértelműen mindenki a kettőt várja. Biztos, hogy sokkal jobb lesz és biztos, hogy sokkal drágább is. Egy akku nem akku, szerintem feladattól függően kell több vagy kevesebb, de minimum 3. Ha terepen dolgozol, akkor autós töltő (HUB lehetőleg) és egy rakás más kieg.
--Szerintem--
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest