Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz Yahhher #10691 üzenetére

Időközben a cím és a cikk tartalma is módosult. (az eredeti cikk nevet másoltam be pl.)

Ettől függetlenül még mindig igaz, hogy annak ellenére, hogy minden drónsuli próbálja nyomni a növényvédelmi drónpilóta kézpést (már amelyik egyáltalán valóban levizsgáztat lásd februári felszámolás alatt lévő iskola és pórul járt tanulók) annak gyakorlati haszna még mindig elenyésző tekintve, hogy szabályosan mire lehet használni.

Nekem DJI multispektrál és hőkamerás dji drónjaim vannak, el tudom képzelni, hogy mire használják.

M_AND_Ms:

Elolvastam :)
    Ebben pusztán az az érdekes, hogy jelenleg nem kapják meg azt az engedélyt amit eddig sem kértek egy olyan műveletre ami eddig sem volt szabályos az esetek nagyrészében.
    Én minden repülést jelentek MDS-en, de ahogy látom ez nem túl gyakori. Van ismerős Agras drónnal arrafelé bármilyen jogsi és anélkül, hogy tudná mi az az MDS, elmondása szerint egyszerű a helyzet: amit csinál úgyis sok sebből vérzik (nem szabályos szer, nincs mellette növényvédelmi szakember aki felügyelné) kár addig költeni sulira és egyebekre amíg nem tisztázott teljesen a hazai háttér.

Új hozzászólás Aktív témák