- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Yahhher
üzenetére
Időközben a cím és a cikk tartalma is módosult. (az eredeti cikk nevet másoltam be pl.)
Ettől függetlenül még mindig igaz, hogy annak ellenére, hogy minden drónsuli próbálja nyomni a növényvédelmi drónpilóta kézpést (már amelyik egyáltalán valóban levizsgáztat lásd februári felszámolás alatt lévő iskola és pórul járt tanulók) annak gyakorlati haszna még mindig elenyésző tekintve, hogy szabályosan mire lehet használni.
Nekem DJI multispektrál és hőkamerás dji drónjaim vannak, el tudom képzelni, hogy mire használják.
M_AND_Ms:
Elolvastam

Ebben pusztán az az érdekes, hogy jelenleg nem kapják meg azt az engedélyt amit eddig sem kértek egy olyan műveletre ami eddig sem volt szabályos az esetek nagyrészében.
Én minden repülést jelentek MDS-en, de ahogy látom ez nem túl gyakori. Van ismerős Agras drónnal arrafelé bármilyen jogsi és anélkül, hogy tudná mi az az MDS, elmondása szerint egyszerű a helyzet: amit csinál úgyis sok sebből vérzik (nem szabályos szer, nincs mellette növényvédelmi szakember aki felügyelné) kár addig költeni sulira és egyebekre amíg nem tisztázott teljesen a hazai háttér.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Borderlands 4
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Csak ma ennyiért!!!! Aki előbb ír az övé!!
- SECRETLAB MAGNUS Gamer asztal eladó
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest