- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Január 18-ig 50 %-os akcióban van a játék a live-on.
-------
Valamikor össze lehetne hozni egy multi futamot. Már nagyon régen játszottunk. Mit szólnátok hozzá?
Színtiszta rally és trailblazer menne. Dlc pályán is, ha lehetséges. -
MarcZ
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5197 üzenetére
Oh, most már rémlik!
Transporter volt, aztn vége lett, beraktam Group B Rally-t, de mindenki lement.
-
MarcZ
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5195 üzenetére
Mikor?
-
KavicsZrt.
csendes tag
Megjött a Game
hude nem volt egyszerű, felrakni és belőni, majdnem 3 órába telt.telepítés 1x elakadt a Dirt config során DVD oda vissza pozicionált majd 1/2 órán keresztül, kilőttem. Még1x telepítés.
első indítás kicsit furcsállottam mindent elfogad, sőt updatelt is.
második indítás és elkezdődött a hajtépés
az erre a célra létrehozott windows live-ot mégsem fogadta el (lehet nem kellett volna) és innentől kezdve hol kidobott, hol törölte a profilomat és kezdte elölről. Mígnem egyszer csak elfogadott mindentMentés is van, Zsír király!
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5190 üzenetére
Próbáld meg hátha :/ [link]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez miért van?---->Dirt 3 Save fail
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki megmondaná miért nem menti el?
Minden játékindításnál be kell írni mindent (név,Youtube felhasználó....stb) -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Megjött a game.
Telepítés! -
zsola32
őstag
köszönöm a gyors válaszokat
-
vlevi
nagyúr
válasz
zsola32 #5183 üzenetére
"hüle fejemmel egy 50 gigás partot hoztam csak létre a rendszernek"
Akkor újrarakás előtt keresd meg az Easeus Partition Manager Home Edition-t. Ez ingyenes, és pár kattintással át lehet méretezni a partíciókat. De azért előtte mentsél!!!Ha viszont mindenképpen újrarakod a gépet, a steamből is le lehet menteni a játékokat. Ezt azért érdemes megcsinálni, mert azért akármilyen gyors neted van, több tíz gigát eltart egy ideig lehúzni, főleg, ha a steam is vacakol közben.
-
zsola32
őstag
sziasztok
Steam-os példányom van, egy videókarihoz kaptam.
ha formatálnom kell a rendszervinyót, fel tudom tenni még1x a játékot?tudtok erről valamit?
(hüle fejemmel egy 50 gigás partot hoztam csak létre a rendszernek)
köszi
-
MarcZ
senior tag
válasz
.:Kristian:. #5177 üzenetére
Mikor kiválasztod a pályát, akkor Stagged Starts-et rakd On-ra minden pályánál, és a Collision-t is Off-ra, de ha már alapból a Stagged Starts-ot On-ra rakot, szerintem a Collision alapból Off-ra váltódik, bár nem vagyok benne biztos, majd meglátod.
(#5174) KavicsZrt.: Én DVD Galaxis-ról rendeltem, rendelés után másnapra kihozták. SZállítási költség csak 1000Ft, játék meg 5990. Adok linket PM-ben, nem vagyok benne biztos, hogy szabad-e ide belinkelnem.
-
albert8
veterán
válasz
.:Kristian:. #5175 üzenetére
Igen létezik
KavicsZrt.: vedd meg és nem lesz ilyen gondod
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Most tettem fel a játékot és szeretnénk itthon lanon játszani. Nagyon idegesítő, hogy amikor egymás ellen megyünk akkor szellem autó lesz a másik fél, és átmegyek rajta. Beállításokban nem találtam meg, létezik olyan opció, ahol ezt ki lehet kapcsolni? -
KavicsZrt.
csendes tag
Na jó, lehet törlöm a fenébe a megrendelésemet, 576 shopban. Lassan egy hónapja nem tudom működésre bírni. Lehet az a baja hogy alapértelmezetten más partíción (exFat) van a Dokumentumok vagy hogy 64 bites...stb. de nem fogom azért átszervezni a teljes gépemet
-
MarcZ
senior tag
válasz
KavicsZrt. #5172 üzenetére
Annak jónak kell lennie, nekem még Offline-ba is lementette, hogy megmondjam az őszintét.
-
zsola32
őstag
sziasztok
nekem is Steam-os változatom van, videókarihoz kaptam, működik rendesen.csütrörtökön nyomtam egyet multiban, porrá vertek
, van még mit gyakorolnom.
felhasználónevem: zsolla39 - ha gondoljátok.
gondolkom kormány vásárlásán, jelenleg a Logitech Driving Force GT a nyerő.
-
MarcZ
senior tag
válasz
KavicsZrt. #5168 üzenetére
Az lehet a probléma, hogy nem csináltál semmiféle GFWL account-ot.
-
Rico45
őstag
válasz
KavicsZrt. #5168 üzenetére
Vedd meg és nem lesz gondod!
-
KavicsZrt.
csendes tag
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy nem tud-e valaki megoldást a "Save faild" problémára?
Seven x64
a dokumentumok másik partíción vannak exFat (D:\My Games\DiRT3\savegame\ üres)
nincs ékezet a felhasználó nevemben.Így nem sok mindent lehet kezdeni a játékkal, és nem szeretném még jobban megjárni azzal hogy az eredeti játékkal is ugyanez lesz a helyzet.
-
ledgeri
nagyúr
előzőekhez tisztázat: nekem egy fel nem használt, videókártyák mellé adott letöltőkupon megvásárlásáva (a kártyatulajtól) lett meg...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5161 üzenetére
1 forintal olcsóbban van már[ akárhol eredetiben], mint amennyiért én vettem egy fel nem használt kuponon keresztül.. ejj
(steamen-bejelöltelek..) -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah srácok,örömmel jelentem,hogy én is belépek a Dirt 3 közösségbe,ugyan is megrendeltem az 576-ból a DiRT 3-at,viszonylag elég olcsón. (2999-,)
Majd később jelentkezem az account és egyéb információkkal. -
adam432
tag
válasz
albert8 #5159 üzenetére
egyébként igazad van, elkezdtem játszani, és már jól megy. A kanyarodást 10%-ra kell venni, szaturáció 100, holtjáték 0, linearity 10. Intermediate beállítások, figyelem a zöldvonalat, az segit, most jöttem rá, ha pirosra vált akkor fékezni kell, különben kisodródsz vagy befarolsz
-
adam432
tag
Sziasztok! Billentyüzetre milyen beállítást ajánlotok? Alapjáraton iszonyatosan túlkormányzott az egész, és minden kanyarba keresztbeállok. Vmi nem stimmel. Pls help
-
zsola32
őstag
sziasztok
karácsonyra kaptam egy vga karit, melyben volt egy Dirt 3 kupon.
szerencsésen feltelepítettem a játékot - az utolsó pillanatban - minden rendben van vele.a tanácsotokra lenne szükségem:
milyen kormányt vásároljak, ami elérhető áron van, nem kényes és a progival is megy rendesen?
ha jól láttam, van a játékhoz magyarítás, amit az oldaláról nem tudok letölteni valamiért, Ti feltettétek már? hogy muzsikál vele?
olvastam egy játék fórumon, hogy létezik a játékhoz egy patch (kb 500 mb), érdemes ezt feltenni?
köszi előre is a válaszokat - "nem is gondoltam volna hogy így 40 felé letum még így kötni játék"
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
intercooler #5153 üzenetére
Megoldottam. Sokat kell várni.
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Fel szeretném tenni a játékot, de a Windows configures...nél a negyedénél megáll és nem megy tovább. Biztos volt már másnak is ilyen gondja. Mi a megoldás? Köszi
BUÉK!
-
chester99
aktív tag
üdv mindenkinek
olyan problémám lenne a játék feltelepítése után, elindítom a játékot és 5-10 perc játék után a billentyűzet megadja magát nem reagál semmire, csak a ki és visszadugás segít.
sajnos az minden elindítás után előjön...
valaki aki tudja mi lehet a probléma, az jelezze a megoldást... -
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Most telepítettem fel a játékot.
Kormánnyal tolnám, de kéne valami jó beállítás?
Logitech Driving Force GT (DFGT)
Aki ilyennel megy írja már le legyen szíves mind a profiler, mind a játék beállításokat, kiindulási alapnak kéne
-
bognar110
őstag
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek !!
-
albert8
veterán
válasz
Kareszovics #5144 üzenetére
Szerintem nem vágják le a fejed ha irsz nekik
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Kareszovics #5142 üzenetére
Nyugi. Majd jönni fog a válasz. Nekem is kb 1 hét után érkezett meg.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
A következő problémám lenne. Videókártya vásárlás végett lett egy Dirt 3 kuponom. Beregisztráltam, majd második lépésben a lefotózott kupont is elküldtem az AMDnek.
Visszajött egy noreply-s levél, hogy köszi, de azóta semminemű tájékoztatást/kulcsot nem. Ez volt tegnap reggel; én vagyok a türelmetlen, vagy már itt kéne lennie a kulcsnak és írjak a supportnak?
-
vlevi
nagyúr
válasz
trialboj #5139 üzenetére
"nkm csak bal ALT+Enter -el sikerült Fullba rakni."
Mert magyar billentyűzetnél a jobb oldali az Altgr (ami egyenértékű a Ctrl+Alt kombinációval)
Én virtuális gépen szívok rendszeresen (bár már kezdek hozzászokni), hogy a jobb Ctrl használhatatlan. Ja persze, mert az a VirtualBox vezérlőgombja -
trialboj
őstag
-
erikke17
őstag
Én még két dologgal szivok, ha elinditom játékot egy idő után hallani mintha kihúznám az egeret(USB), és nem hajlandó működni csak ha ki-be dugom használható megint igaz hogy játék alatt nem kell de marha kellemes mindig lehajolgatni... Akkor van még ez: megbolonditja a képernyővédőmet is, nem kapcsol be, újra be kell állitanom...
Live is ledob mindig egyszer majd újra bejelentkezem megy már gond nélkül, érdekességek.... -
vlevi
nagyúr
válasz
trialboj #5132 üzenetére
Pedig az Alt+Enter lesz az. Asszem elsőre nekem is így indult, de átváltott, és utána már úgy is marad. És egy másik dolog (engem sokáig szivatott), az, hogy amikor kiírja, hogy press start or enter, akkor, ha van kontrollered, vagy kormányod, akkor azon nyomd meg a start gombot, ne a billentyűzeten az entert, különben visszavált az irányítás a billentyűzetre, és állíthatsz be megint mindent.
-
trialboj
őstag
Udv, lenne egy pc-s kerdesem.
A videokartyamhoz kaptam egy dirt3 kupont, beregisztraltam,s letoltottem a jatekot, steamen keresztul indul is szepen, viszont kulonallo ablakkent, tehat megmarad a felso win csik, es a start menu, nagyon zavaro, hogy lehet ezt orvosolni?
-
MarcZ
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Nekem tetsző, csak legyen jó, és máris topikos leszek ott is...Polonic, ha tetszik, akkor csinálj ehhez hasonló minőségi első hozzászólást(foglald le most!!)
-
polonic
félisten
Új hír az új játékkal kapcsolatban.
Megkérdeztem Paul-t a GfWL-lel kapcsolatban. Azt írta, hogy Steamet fognak használni.
Úgy látszik, hogy lejárt volna a hosszútávú szerződés? -
polonic
félisten
válasz
ProEvoFan #5121 üzenetére
DiRT 4 lehet, hogy ilyen lesz. Nem tudni.
Aztán, ha minden igaz, a Black Beannek lejárt a WRC szerződése. Lehet, hogy rámegy a Codies a licenszre? Nem tudni.
Bár mintha valaki kérdezte volna Paul twitterén, hogy lesz-e WRC játék és ott nemleges válasz volt. De ez sem kell tényként kezelni. Nem emlékszem pontosan rá.Majd meglátjuk, hogy 2014-ben vagy később milyen lesz a DiRT 4. Lehet, már új konzolgenerációkra fog érkezni és oda veszem meg. Ez igencsak jó lenne, mert kitágulnak a határok, több lehetőség nyílik a fejlesztők előtt minden szempontból.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
polonic #5120 üzenetére
ha BF3 alatt sokszor felélesztesz medic-el, akkor nem
viccet félre téve, a Dirt2-ben 100%-ig, a Dirt3-ban hála isten csak minimálisan megtalálható "amcsi" hangulat helyett, én szívesen fogadnám az igazi rally atmoszférát
csak rally, rengeteg ország versenypályái, mondjuk országonként minimum 20 szakasszal
esetleg egy hivatalos WRC/IRC játék Dirt3 grafikával?anno a Destruction Derby 2 tényleg nagy játék volt, Playstation-on játszottam ezerrel
-
polonic
félisten
Azért olvassátok végig a Dirt Showdown-ról a cikket.
Ez egy úgymond spin-off lesz. A dirt 4-gyel visszatér minden a normális témához a szimulációra fókuszálva.
-
T-Bag81
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Most elkezdtem játszani a játékkal pár hónap pihi után,kezdek belelendülni...xD
Azt szeretném kérdezni,hogy vannak nagyon írreális időeredmények,pl az első kenyai pályán,ott mentem 2:28-at többszöri próbára,1600valahányadik vok,de látom vki ment 00:19-es időt,asszem az az első,ennyire csalnak már vagy mi a tosz?
Illetve vajon melyik lehet az az idő,amit komolyan lehet venni? -
ledgeri
nagyúr
-
albert8
veterán
válasz
intercooler #5110 üzenetére
Nem használom
pedig eddig simán bejelentkezett -
albert8
veterán
Nem enged be a profilba megint
azt irja a network satusnal hogy internet ip és UPNP not signed in
mit kellene csináljak vele? -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Mi lehet a gond? Felment steam-en a játék, de nem indul el? Rányomok a play-re és nem történik semmi.
-
MarcZ
senior tag
Akkor inkább így mondom, hogy ezt kapom, mikor belépek a Marketplace-be, és DiRT-be se tudok letölteni, ha ott megyek be a Marketplace-be.
http://i.imgur.com/pBrwl.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged