- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarcZ
senior tag
Kéne csinálni még jó volt, de sajnos menni kellett, várt a kerti munka így este. Még bele kell rázódni kicsit.
-
MarcZ
senior tag
Ott leszek, megyek bemelegíteni.
-
MarcZ
senior tag
Jut eszembe. Hivatalosan akkor hánykor is hasítunk?
-
MarcZ
senior tag
L0WN3SS az ID-m.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5562 üzenetére
Hell yea, én jönnék! Már rég nem toltam, addig formába hozom magam.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Kareszovics #5492 üzenetére
Ugyanez volt itt is. El sem hittem mi történt hirtelenjében.
-
MarcZ
senior tag
Ugyanezt tettem, elsőre nem dobta be az acseszt, utána később egy másik pályán próbálkoztam, ahol csak 2 classal mentem és megkaptam. Nagyon meglepődtem, többször végig olvastam én is az instrukciót, nem találtam hibát benne, ahogy először csináltam, de hála istennek túl vagyok már rajta egy jó ideje.
-
MarcZ
senior tag
válasz
Kareszovics #5483 üzenetére
Én sem értettem azt az acsit, nem is tudom, hogy sikerült megcsinálnom, szinte minden pályán végigmentem, meg minden, egyszer csak megkaptam. Fogalmam sincs, hogy hogy csináltam, nem szeretném még egyszer megcsinálni, biztos nem sikerülne.
-
MarcZ
senior tag
válasz
p a s s e r #5449 üzenetére
Van benne valami, de megmondom őszintén. Sokatoknak nem tetszik, hogy ilyen rövidek a pályák, de véleményem szerint ez teljesen rendben van. Mindegyik pályának megvan a maga nehézsége, még ilyen röviden is kifognak néha az emberen.
-
MarcZ
senior tag
Na, emberek, ebből úgy nézem Party lesz nemsokára.
(#5412) albert8: Tessék csak, tessék!
-
MarcZ
senior tag
válasz
Kareszovics #5387 üzenetére
Nekem is elsőre sokáig tartott, mire belejöttem, de mindent megcsináltam Platinumra.
-
MarcZ
senior tag
Ezekről a szalmacuccokról jut eszembe... Finland Trailblazer-nél a híd előtt van egy nagy kanyar, és ott van ilyen fa kerítés, amit el lehet ütni. Ha elütöd, lemegy az FPS-ed, de annyira, hogy az hihetetlen. Nekem 80-ról szokott 25-re, de nem sűrűn ütöm el, egyszer vettem észre.
-
MarcZ
senior tag
válasz
p a s s e r #5353 üzenetére
Töltés csak nálatok ilyen hosszú. Videokaresz függő. Nekem integrált HD2000-rel nagyon sokáig tartott, GTX 570-el 10 mp, és sokat mondok, komolyan.
-
MarcZ
senior tag
-
MarcZ
senior tag
Én bent vagyok játékban! Lesz ma valami?
-
-
MarcZ
senior tag
Egy kis mai napi érdekesség Pro Tour közben. Mind a nyolcan Tacoma-val.
-
MarcZ
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5224 üzenetére
20 perc múlva lesz a menet, majd behívunk, Polonic még nincs fent, addig nem hiszem, hogy elkezdjük. Rusher-ék, és a többiek sincsenek még. Polonic fogja az egész játékot csinálni, ő a "szervező".
Majd behívlak, egyenlőre még nincs semmi.
-
MarcZ
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5214 üzenetére
Addolom Gamertag-do, aztán megyünk Jam Session-be.
-
MarcZ
senior tag
Valakinek van kedve most versenyezni? Unalom van kicsit.
Gamertag: L0WN3SS
Játékban vagyok, látom, hogy felvettél, akkor tudom, hogy versenyezni akarsz. -
MarcZ
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5197 üzenetére
Oh, most már rémlik!
Transporter volt, aztn vége lett, beraktam Group B Rally-t, de mindenki lement.
-
MarcZ
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5195 üzenetére
Mikor?
-
MarcZ
senior tag
válasz
.:Kristian:. #5177 üzenetére
Mikor kiválasztod a pályát, akkor Stagged Starts-et rakd On-ra minden pályánál, és a Collision-t is Off-ra, de ha már alapból a Stagged Starts-ot On-ra rakot, szerintem a Collision alapból Off-ra váltódik, bár nem vagyok benne biztos, majd meglátod.
(#5174) KavicsZrt.: Én DVD Galaxis-ról rendeltem, rendelés után másnapra kihozták. SZállítási költség csak 1000Ft, játék meg 5990. Adok linket PM-ben, nem vagyok benne biztos, hogy szabad-e ide belinkelnem.
-
MarcZ
senior tag
válasz
KavicsZrt. #5172 üzenetére
Annak jónak kell lennie, nekem még Offline-ba is lementette, hogy megmondjam az őszintét.
-
MarcZ
senior tag
válasz
KavicsZrt. #5168 üzenetére
Az lehet a probléma, hogy nem csináltál semmiféle GFWL account-ot.
-
MarcZ
senior tag
-
MarcZ
senior tag
Akkor inkább így mondom, hogy ezt kapom, mikor belépek a Marketplace-be, és DiRT-be se tudok letölteni, ha ott megyek be a Marketplace-be.
http://i.imgur.com/pBrwl.jpg
-
MarcZ
senior tag
Szeretném megkérdezni, hogy a GFWL hol tárolja a fájlokat, vagyis Dokumentumokban hol? Rájöttem a probléma okára, és manuálisan letöröltem mindent, amit tudtam GFWL-ből Uninstall után, és most nem működik, szóval valószínüleg a régi problémás fájlok keverednek az újakkal, szóval valaki legyen szíves megmondani a GFWL helyét a dokumentumokban, meg minden mappát, ahol belőle származó fájlok lehetnek. Tudom, kicsit Off, de van köze a DiRT-hez, ugyanis a problémám megoldására kellene.
-
MarcZ
senior tag
Na, nekem Online volt 1 hétig, meg addoltam barátokat is, mint Polonic-ot, meg több emberkét. Beszéltem is velük, minden funkció elérhető volt.
-
MarcZ
senior tag
Volna egy kérdésem. Kb. 3 hete sikerült megszereznem az új gépem, és 2 hete vettem meg a játékot. Regisztráltam hozzá egy GFWL accountot, le is töltöttem minden Update-et, de állandóan Offline-ba jelentkeztetett be. EGy ideig nem érdekelt, mert a Single Player-t játszottam, de mikor megvolt, akkor akartam Multiplayerezni, de ugye nem engedte, mert offline voltam. Írtam is egy barátomnak, hogy mi a probléma szerinte, ő azt mondta, hogy próbáljam meg a játékot futtatni Adminként, úgy is tettem, működött, még tegnap este is játszottam, de ma délután beléptem, és nem működött. Azóta többször is megpróbáltam, de visszatért a probléma, ami a játék megvétele után volt. Az accountom nem offline, Xbox.com-on regisztráltam, és most is Adminként indítottam a játékot. Van-e valakinek fogalma, hogy mi a baj?
Egyébként, Polonic, ha olvasod, L0WN3SS vagyok LIVE-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged