- Milyen TV-t vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia köszi a segitségedet
letöltötem a memtestet iso formátumba 5 órát futut és nem talált hibát.Újra telepitetem mindent és amikor az Aida riport futatom ilyen
hiba üzivel szál el.Majd ha WinDVD Recordot telepitem fel akor a legváratlanap pillanatokba ilyen hiba üzeneteket produkál.Nem tudom,hogy képet be lehet e?
szurni mert nem vagyok benne hogy sikerült.Ha nem lehetne elküldhetném neked emailba a képeket?Elöre is köszi a segitséget. -
qwertly
addikt
Azt jelenti,hogy egy pilanatra tünik csak fel ha futatásnál le okézom.Utána néztem
és és aszt kell megálapitanom,hogy ez igy nem megy.Nincsen valami más parancs amivel le elenőrizhetném a DirectX fájlokat.Az AIDA32 riportot generálok akor is elszál.És eszt a hiba üzenetet irja ki ''ACCES VIOLATION AT ADDRESS 7C911E59 IN MODULE 'ntdll.dll'.Reead off address 00000000.Köszi a segitséget. -
qwertly
addikt
Ki probáltam sfc /scannow-t de egy pilanatra tünt fel valami a képernyön.Ugy-hogy evel nem tudok mit kezdenni.Intervideo Home Theater van a gépemen de nem tudok vele csatornát váltanni,és se TXT sem rádió nem jön be vele.Idönként ha nem megy akor is megjelentet egy hiba üzit ,hogy hibát észlet és leáll.Tehát az van,hogy egyes járékok menek mások nem pedig ugyan atol a kiadótol vanak és nem is régiek.
-
-
qwertly
addikt
Hali mindenkinek.Nagyon megköszöném ha tudna valaki segitenni.!!!A didiag.exe
futatását nem tudom meg tenni mert hibaüzivel elszál és azt irja kihogy,DirectInput hiba.A konfim:Asus A7N8X-E alaplap,MSI FX 5700 video kártya,512 DDR,és asus FM-TV kártya,1900 AMD proci.Vanak játékok amik menek és vanak amik nem.Megy plar Cry,Max Pay, Call of Duty de Vice City, Persia Hercege,Pan Killer és még jó pár játék.Az opim XP SP2-vel és DirectX 9C
van fen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged