Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerox
tag
Nekem is lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni:
Pentium I-es gép 32+64MB RAM Win98SE HUN. Felraktam rá a directx 8.1eng.exe-t (gondolom english=eng), teljesen fel is rakta, minden rendben volt a telepítéssel. De újraindítás után, pl. a Windows Media Player 9 és a Svenbomwollen XS (bárányos játék) és még a Pán Péter-es játék is, ha indítani akartam ezeket, elsötétült a kép és újraindult magától a gép. Gondolom olyan programoknál sz@rik be a gép, amikor a directx-re lenne szükség, vagy valami videómegjelenítésfélére. Próbáltam újratelepíteni is a directx-et, viszont akkor már nem tartott olyan sokáig a telepítés, gondolom, azért mert már észlelte, hogy telepítve van és lehet, hogy nem is telepítette újra az egész directx-et. Próbáltam csökkentett módban is telepíteni a directx-et, de mindezek után is ugyanúgy újraindult a gép. Mi lenne a javaslatotok? Esetleg próbáljak meg telepíteni egy frissebb verziójú directx-et, pl. directx9.0b-t? Köszi a segítséget előre is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest