- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerox
tag
Nekem is lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni:
Pentium I-es gép 32+64MB RAM Win98SE HUN. Felraktam rá a directx 8.1eng.exe-t (gondolom english=eng), teljesen fel is rakta, minden rendben volt a telepítéssel. De újraindítás után, pl. a Windows Media Player 9 és a Svenbomwollen XS (bárányos játék) és még a Pán Péter-es játék is
, ha indítani akartam ezeket, elsötétült a kép és újraindult magától a gép. Gondolom olyan programoknál sz@rik be a gép, amikor a directx-re lenne szükség, vagy valami videómegjelenítésfélére. Próbáltam újratelepíteni is a directx-et, viszont akkor már nem tartott olyan sokáig a telepítés, gondolom, azért mert már észlelte, hogy telepítve van és lehet, hogy nem is telepítette újra az egész directx-et. Próbáltam csökkentett módban is telepíteni a directx-et, de mindezek után is ugyanúgy újraindult a gép. Mi lenne a javaslatotok? Esetleg próbáljak meg telepíteni egy frissebb verziójú directx-et, pl. directx9.0b-t? Köszi a segítséget előre is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, ha indítani akartam ezeket, elsötétült a kép és újraindult magától a gép. Gondolom olyan programoknál sz@rik be a gép, amikor a directx-re lenne szükség, vagy valami videómegjelenítésfélére. Próbáltam újratelepíteni is a directx-et, viszont akkor már nem tartott olyan sokáig a telepítés, gondolom, azért mert már észlelte, hogy telepítve van és lehet, hogy nem is telepítette újra az egész directx-et. Próbáltam csökkentett módban is telepíteni a directx-et, de mindezek után is ugyanúgy újraindult a gép. Mi lenne a javaslatotok? Esetleg próbáljak meg telepíteni egy frissebb verziójú directx-et, pl. directx9.0b-t? Köszi a segítséget előre is.