Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
azt tudom, de ha jól látom időnként néhány új .cab fájl kerül bele.
ezt akkor minek nevezik?és ezek miért nem akarnak beépülni?
konkrétan a Feb2006_xact_x86.cab -bal van problémám.
az ebben lévő x3daudio0_1.dll kellene a Blazing wings játék demójának.
a simán bemásolom a fájlt a cab-ból a system32-be, akkor a játék meg találja, és elindul, de így nincs hangja.
Sautia -
qwertly
addikt
Szia köszi a segitségedet
letöltötem a memtestet iso formátumba 5 órát futut és nem talált hibát.Újra telepitetem mindent és amikor az Aida riport futatom ilyen
hiba üzivel szál el.Majd ha WinDVD Recordot telepitem fel akor a legváratlanap pillanatokba ilyen hiba üzeneteket produkál.Nem tudom,hogy képet be lehet e?
szurni mert nem vagyok benne hogy sikerült.Ha nem lehetne elküldhetném neked emailba a képeket?Elöre is köszi a segitséget. -
qwertly
addikt
Azt jelenti,hogy egy pilanatra tünik csak fel ha futatásnál le okézom.Utána néztem
és és aszt kell megálapitanom,hogy ez igy nem megy.Nincsen valami más parancs amivel le elenőrizhetném a DirectX fájlokat.Az AIDA32 riportot generálok akor is elszál.És eszt a hiba üzenetet irja ki ''ACCES VIOLATION AT ADDRESS 7C911E59 IN MODULE 'ntdll.dll'.Reead off address 00000000.Köszi a segitséget. -
qwertly
addikt
Ki probáltam sfc /scannow-t de egy pilanatra tünt fel valami a képernyön.Ugy-hogy evel nem tudok mit kezdenni.Intervideo Home Theater van a gépemen de nem tudok vele csatornát váltanni,és se TXT sem rádió nem jön be vele.Idönként ha nem megy akor is megjelentet egy hiba üzit ,hogy hibát észlet és leáll.Tehát az van,hogy egyes járékok menek mások nem pedig ugyan atol a kiadótol vanak és nem is régiek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Goddess of Victory:Nikke
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged