- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
azt tudom, de ha jól látom időnként néhány új .cab fájl kerül bele.
ezt akkor minek nevezik?
és ezek miért nem akarnak beépülni?
konkrétan a Feb2006_xact_x86.cab -bal van problémám.
az ebben lévő x3daudio0_1.dll kellene a Blazing wings játék demójának.
a simán bemásolom a fájlt a cab-ból a system32-be, akkor a játék meg találja, és elindul, de így nincs hangja.
Sautia -
qwertly
addikt
Szia köszi a segitségedet
letöltötem a memtestet iso formátumba 5 órát futut és nem talált hibát.Újra telepitetem mindent és amikor az Aida riport futatom ilyen
hiba üzivel szál el.Majd ha WinDVD Recordot telepitem fel akor a legváratlanap pillanatokba ilyen hiba üzeneteket produkál.Nem tudom,hogy képet be lehet e?
szurni mert nem vagyok benne hogy sikerült.Ha nem lehetne elküldhetném neked emailba a képeket?Elöre is köszi a segitséget. -
qwertly
addikt
Azt jelenti,hogy egy pilanatra tünik csak fel ha futatásnál le okézom.Utána néztem
és és aszt kell megálapitanom,hogy ez igy nem megy.Nincsen valami más parancs amivel le elenőrizhetném a DirectX fájlokat.Az AIDA32 riportot generálok akor is elszál.És eszt a hiba üzenetet irja ki ''ACCES VIOLATION AT ADDRESS 7C911E59 IN MODULE 'ntdll.dll'.Reead off address 00000000.Köszi a segitséget. -
qwertly
addikt
Ki probáltam sfc /scannow-t de egy pilanatra tünt fel valami a képernyön.Ugy-hogy evel nem tudok mit kezdenni.Intervideo Home Theater van a gépemen de nem tudok vele csatornát váltanni,és se TXT sem rádió nem jön be vele.Idönként ha nem megy akor is megjelentet egy hiba üzit ,hogy hibát észlet és leáll.Tehát az van,hogy egyes járékok menek mások nem pedig ugyan atol a kiadótol vanak és nem is régiek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- SzoftverPremium.hu
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és ezek miért nem akarnak beépülni?