- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
XbandX
tag
Jaffa 2843 írta:
''Végre fellélegezhetnek a DirectX 10-et támogató videokártyák tulajdonosai, a DirectX 10.1 kompatibilis lesz a jelenlegi hardverekkel. Mindezt a Microsoft DirectX fejlesztő részlegének egyik fejese, Sam Glassenberg árulta el a Next-Gen weboldalnak egy telefonos interjúban. A DirectX 10.1 alapvetően egy frissítése a DX10-nek, ami kiterjeszti a hardverek lehetőségeit...''
Forrás:Next.Gen... -
T.Peter
őstag
A dx11 is csúszni fog, mert a Windows 7-et(vienna) 2009-re ígérik, de azzal se fognak időre elkészülni, hanem mondjuk fél évet csúsznak. Meg mondjuk ha tényleg új kezelőfelületet kap, meg azt a fájlrendszert, akkor kérdem én, ha ezt megtudják csinálni 2 év alatt, akkor 5 év alatt miért nem tudták? jó, persze azt mondták, ha az is benne lett volna, akkor már megint csúsztak volna, de alapjában véve az újítás annyiban kimerül, hogy új kezelőfelület, meg némi újnak mondott cucc belekerült, amit már csak le kellett másolni a mac os x-ből, és átfaragni kicsit. Erre kellett 5 év? Mert ha újat csinálnak, és ki kell gondolniuk, akkor azt mondom, oké, de így. Szóval az új 7-et simán megtudták volna csinálni ezalatt az 5 év alatt. Így meg a vista csak szerintem egy rendszer(pl me), ami nem jó, mert nem foglalkoznak annyit vele, és csak arra adták ki, hogy pénzt csináljanak belőle, mert közben valamit nagyon elszúrtak, a longhornnál.
A 11-ben lessz valami nagyon új, ami ''forradalmi'' lesz. Valahol régen olvastam, csak már nem tudom hol. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam Deck
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Horgász topik
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest