- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Webkamera topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
XbandX
tag
Jaffa 2843 írta:
''Végre fellélegezhetnek a DirectX 10-et támogató videokártyák tulajdonosai, a DirectX 10.1 kompatibilis lesz a jelenlegi hardverekkel. Mindezt a Microsoft DirectX fejlesztő részlegének egyik fejese, Sam Glassenberg árulta el a Next-Gen weboldalnak egy telefonos interjúban. A DirectX 10.1 alapvetően egy frissítése a DX10-nek, ami kiterjeszti a hardverek lehetőségeit...''
Forrás:Next.Gen... -
T.Peter
őstag
A dx11 is csúszni fog, mert a Windows 7-et(vienna) 2009-re ígérik, de azzal se fognak időre elkészülni, hanem mondjuk fél évet csúsznak. Meg mondjuk ha tényleg új kezelőfelületet kap, meg azt a fájlrendszert, akkor kérdem én, ha ezt megtudják csinálni 2 év alatt, akkor 5 év alatt miért nem tudták? jó, persze azt mondták, ha az is benne lett volna, akkor már megint csúsztak volna, de alapjában véve az újítás annyiban kimerül, hogy új kezelőfelület, meg némi újnak mondott cucc belekerült, amit már csak le kellett másolni a mac os x-ből, és átfaragni kicsit. Erre kellett 5 év? Mert ha újat csinálnak, és ki kell gondolniuk, akkor azt mondom, oké, de így. Szóval az új 7-et simán megtudták volna csinálni ezalatt az 5 év alatt. Így meg a vista csak szerintem egy rendszer(pl me), ami nem jó, mert nem foglalkoznak annyit vele, és csak arra adták ki, hogy pénzt csináljanak belőle, mert közben valamit nagyon elszúrtak, a longhornnál.
A 11-ben lessz valami nagyon új, ami ''forradalmi'' lesz. Valahol régen olvastam, csak már nem tudom hol. -
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest