Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Uninstalláld az ATI drivert és töröld a kártyát a hardverek közül, aztán restart, és hátha megoldódik. Vagy nézz szét a directx kondigjában, hátha valami kikapcsolta a d3d gyorsítást. Van a Windows/system32 könyvtárban egy dxdiag.exe, azt kell elindítani és a display fülön gépészkedni.
-
gabx76
senior tag
Sziasztok! Van egy nagy gondom.
Adott egy Radeon 9600PRO, NF-7S lapban. Eddig mentek gond nélkül, mindezidáig a DNA 4.8a driverrel. Aztán történt ''valami'' és a Direct3D-s alkalmazások nem hajlandóak azóta elindulni. Van, amelyik kiírja, ogy nem talál 3d-s esközt, van amelyik hibajelzést ad, de olyan is akad, ami 1xűen csak nem indul. A fura az, hogy pl. a Doom3 tökéletesen fut, tehát OpenGL-len no prblm. Próbaképp bepakoltam egy Geforce 4-est az aTI helyet, drivert cseréltem, de a helyzet ugyanaz. Frissítettem DirecX-et, XP-t, meg ami eszembe jutott. Nem tudom mi lehet a gáz... :(
Ötletek?
Aktív témák
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest