Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Peet
senior tag
Nekem kötött a betűméret a sortáv, szóval minden.
Én Gödöllőn a SZIE-n írom gépészmérnöki karon informatikus szakon.
Szerdán voltam a BME műszaki könyvtárába de semmi normálisat nem találtam csak legfeljebb angolul.
A köcsög könyvtárosnő felidegesített ráadásul, tudjátok az a kis sérült tökfitty akinek bajsza is van, mneg félig kopasz, pfúúúj......még most is hányingerem van tölle.
Na szóval odamegyek, hogy beíratkozom és megkérdeztem:
-Elnézést itt be lehet íratkozni?
-Nem látja hogy nem érek rá? Nem tud olavsni, mindenhol be lehet íratkozni!
-Elnézést, bocsánat, akkor odébb megyek.
-Ne magyarázzon jöjjön ide, de miért nem tud olvasni, mindenhol ki van írva hogy mindenhol lehet beíratkozni.
-Elnézést.
-De miért nem tud senki és maga se olvasni????
-Elnézést,de ha minden táblát elolvastam volna a Keletitől idáig akkor már én lennék Petőfi! :)
-ÉÉÉÉÉÉÉssssss fél hogy művelt lesz.
-Inkább hülyemaradok, ha olyan a művelt mint maga.
.......stb.
Na szóval én itt be is fejeztem a társalgást vele, még ő pofázott magába vagy egy 5 percet,én meg már leszartam, csak haladjunk.
De a többi könyvtáros is full bunkó volt, mindenkivel ordítoztak!
Hát így jártam a BME könyvtárba. -
Peet
senior tag
Én is most írom (írnám) a diplomámat, de nem nagyon van hozzá anyag.
Én egy CAD/CAM rendszerből írom, egészen pontosan Solid Edge, EdgCAM és egy Fagor vezérlésű CNC eszterga kapcsolatáról szólna.
Nekem még csak az előlap van kész,de május 2.án már le kell adni sajnos, úgyhogy bele kellene húzni, de nagyon + még ott van a nyelvvizsga is és az államvizsga is.
Szóval van program dögivel, nem is tudom miért épp íde írok most, miért nem inkább azt csinálom.
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest