- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
itt folytassátok: [link] vagy apróban / privátban
-
HW-Peter
aktív tag
Szia.
Ezt írtad 2004-12-20-án:
''Sziasztok mindenkinek!
Az a nagy problémám akadt, hogy van egy asztali DM350 lejátszó, aminek „elbabráltuk” a fej beállítását. Pontosan az történt, hogy szétkaptuk a lejátszót, mert akadt egy két olyan SVCD, amit nem játszott le rendesen. Na most a lézerfejnél van két apró kis poti, amivel tudomásom szerint a lézer erősségét lehet állítani, ez eleinte egy kis elmozdítás után nagyon szépen működött, aztán tovább felbuzdulva a sikeren még állítgattunk rajta egy kicsit és most már egy DVD-t sem ismer fel. Sajna voltunk olyan hü......k, hogy nem jelöltük meg a gyári állást. Ha valakinek van ilyen lejátszója és le tudná írni vagy fényképezni, hogy a két poti pontosan milyen állásban van, annak nagyon szépen köszönném, vagy esetleg valami más ötlet tudna.( tudom tudom, szerviz, csere stb, de sajna ennyit nem ér az egész cuccos )''
Nem tudom mire jutottál, de ha megvan még, megvenném a távirányítóját.
Írj, biztosan megegyezünk. -
levike33
csendes tag
Sziasztok mindenkinek!
Az a nagy problémám akadt, hogy van egy asztali DM350 lejátszó, aminek „elbabráltuk” a fej beállítását. Pontosan az történt, hogy szétkaptuk a lejátszót, mert akadt egy két olyan SVCD, amit nem játszott le rendesen. Na most a lézerfejnél van két apró kis poti, amivel tudomásom szerint a lézer erősségét lehet állítani, ez eleinte egy kis elmozdítás után nagyon szépen működött, aztán tovább felbuzdulva a sikeren még állítgattunk rajta egy kicsit és most már egy DVD-t sem ismer fel. Sajna voltunk olyan hü......k, hogy nem jelöltük meg a gyári állást. Ha valakinek van ilyen lejátszója és le tudná írni vagy fényképezni, hogy a két poti pontosan milyen állásban van, annak nagyon szépen köszönném, vagy esetleg valami más ötlet tudna.( tudom tudom, szerviz, csere stb, de sajna ennyit nem ér az egész cuccos )
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung 870 EVO 250Gb keveset futott ssd
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7400-6500 MBs - 100/100 - Garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest