- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
itt folytassátok: [link] vagy apróban / privátban
-
HW-Peter
aktív tag
Szia.
Ezt írtad 2004-12-20-án:
''Sziasztok mindenkinek!
Az a nagy problémám akadt, hogy van egy asztali DM350 lejátszó, aminek „elbabráltuk” a fej beállítását. Pontosan az történt, hogy szétkaptuk a lejátszót, mert akadt egy két olyan SVCD, amit nem játszott le rendesen. Na most a lézerfejnél van két apró kis poti, amivel tudomásom szerint a lézer erősségét lehet állítani, ez eleinte egy kis elmozdítás után nagyon szépen működött, aztán tovább felbuzdulva a sikeren még állítgattunk rajta egy kicsit és most már egy DVD-t sem ismer fel. Sajna voltunk olyan hü......k, hogy nem jelöltük meg a gyári állást. Ha valakinek van ilyen lejátszója és le tudná írni vagy fényképezni, hogy a két poti pontosan milyen állásban van, annak nagyon szépen köszönném, vagy esetleg valami más ötlet tudna.( tudom tudom, szerviz, csere stb, de sajna ennyit nem ér az egész cuccos )''
Nem tudom mire jutottál, de ha megvan még, megvenném a távirányítóját.
Írj, biztosan megegyezünk. -
levike33
csendes tag
Sziasztok mindenkinek!
Az a nagy problémám akadt, hogy van egy asztali DM350 lejátszó, aminek „elbabráltuk” a fej beállítását. Pontosan az történt, hogy szétkaptuk a lejátszót, mert akadt egy két olyan SVCD, amit nem játszott le rendesen. Na most a lézerfejnél van két apró kis poti, amivel tudomásom szerint a lézer erősségét lehet állítani, ez eleinte egy kis elmozdítás után nagyon szépen működött, aztán tovább felbuzdulva a sikeren még állítgattunk rajta egy kicsit és most már egy DVD-t sem ismer fel. Sajna voltunk olyan hü......k, hogy nem jelöltük meg a gyári állást. Ha valakinek van ilyen lejátszója és le tudná írni vagy fényképezni, hogy a két poti pontosan milyen állásban van, annak nagyon szépen köszönném, vagy esetleg valami más ötlet tudna.( tudom tudom, szerviz, csere stb, de sajna ennyit nem ér az egész cuccos )
Aktív témák
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest