Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
itt folytassátok: [link] vagy apróban / privátban
-
HW-Peter
aktív tag
Szia.
Ezt írtad 2004-12-20-án:
''Sziasztok mindenkinek!
Az a nagy problémám akadt, hogy van egy asztali DM350 lejátszó, aminek „elbabráltuk” a fej beállítását. Pontosan az történt, hogy szétkaptuk a lejátszót, mert akadt egy két olyan SVCD, amit nem játszott le rendesen. Na most a lézerfejnél van két apró kis poti, amivel tudomásom szerint a lézer erősségét lehet állítani, ez eleinte egy kis elmozdítás után nagyon szépen működött, aztán tovább felbuzdulva a sikeren még állítgattunk rajta egy kicsit és most már egy DVD-t sem ismer fel. Sajna voltunk olyan hü......k, hogy nem jelöltük meg a gyári állást. Ha valakinek van ilyen lejátszója és le tudná írni vagy fényképezni, hogy a két poti pontosan milyen állásban van, annak nagyon szépen köszönném, vagy esetleg valami más ötlet tudna.( tudom tudom, szerviz, csere stb, de sajna ennyit nem ér az egész cuccos )''
Nem tudom mire jutottál, de ha megvan még, megvenném a távirányítóját.
Írj, biztosan megegyezünk. -
levike33
csendes tag
Sziasztok mindenkinek!
Az a nagy problémám akadt, hogy van egy asztali DM350 lejátszó, aminek „elbabráltuk” a fej beállítását. Pontosan az történt, hogy szétkaptuk a lejátszót, mert akadt egy két olyan SVCD, amit nem játszott le rendesen. Na most a lézerfejnél van két apró kis poti, amivel tudomásom szerint a lézer erősségét lehet állítani, ez eleinte egy kis elmozdítás után nagyon szépen működött, aztán tovább felbuzdulva a sikeren még állítgattunk rajta egy kicsit és most már egy DVD-t sem ismer fel. Sajna voltunk olyan hü......k, hogy nem jelöltük meg a gyári állást. Ha valakinek van ilyen lejátszója és le tudná írni vagy fényképezni, hogy a két poti pontosan milyen állásban van, annak nagyon szépen köszönném, vagy esetleg valami más ötlet tudna.( tudom tudom, szerviz, csere stb, de sajna ennyit nem ér az egész cuccos )
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Hardcore café
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel 545S 512GB M2 Sata SSD / Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest