Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nekem az M2-n admin, és üres a jelszó. A netcam appban a User settings alatt lehetett átírni.
Néztem ezt a 360eye appot, ott is van User Management, de felismert kamera nélkül nem lép be. Szerintem ott kellene átírni.Még valami amit találtam. Olvasgattam ip kamera ügyben, és úgy néz ki, hogy a kamera csatlakoztatása elég sajátosan van megoldva, bár ahogy nézem ebben az árszegmensben ez eléggé bevett gyakorlat. A csatlakozás varázslónál amikor elkezdi visszaszámolni a másodperceket, akkor kiad egy kis prüntyögő hangot. Az a poén, hogy ezzel adja át a kamerának az adatokat, amit a kamera a mikrofonjával vesz. Ha valakinek nem menne a csatlakozás, akkor meg kell nézni, hogy nincs-e véletlenül némítva vagy lehalkítva a telefon, és a kamerának se legyen eltakarva a mikrofonja, mert akkor nem csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged