Legfrissebb anyagok
- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Én is annak idején úgy rendeltem, specifikációban nem volt eltérés, de akkor az M2 olcsóbb volt, presell akcióban. Nem volt sürgős, ezért azt rendeltem, meg kinézetre is jobban tetszett, de azt hittem belül egyformák. Volt is bő 2 hónap mire megjött. Szét is szedtem rögtön, láthatod a képeket, belinkeltem korábban, onnan tudom hogy milyen chip van benne. Az M1 szoftvere nem megy az M2-vel, és fordítva sem (legalábbis azt gondolom), és az M1 szoftverével más chipsetes kamerák működnek, ezért gondolom hogy más belül. Annak is vannak előnyei, a hackerek már darabokra szedték a szoftverét, az ingenic-re még nem nagyon találni semmit. Nézd meg a #39 HSZ-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Olympus pl5, Panasonic 20 1.7
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák -Új-
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest