Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Siker!!!!!!
Elkezdtem játszani a wpa_supplicant.conf paramétereivel a leírása alapján: [link]
Nagynehezen kikísérleteztem, hogy tudja ez a rejtett SSID-t, csak kicsit trükkös paraméterekkel!
Az ap_scan=1 maradnia kell változatlannak, annyi kell csak, hogy a network blokkon belül beszúrjon az ember egy sort:
scan_ssid=1De aztán megoldani, hogy ez boot során automatán lefusson nem volt egyszerű!
Először is csináltam látrehoztam egy példányt a helyes, javított wpa_supplicant.conf fájlból a /system alatt.
Majd rájöttem, hogy az initből meghívott wifidaemon hozza létre a /tmp alatt a config fájl majd hívja meg a wpa_supplicant programot és ez ugye időbe telik. Korábban hiába másolom a /tmp-be a fájlt, mert utána felülírja a wifidaemon a saját verziójával. És ugye azt is meg kell várni, hogy elindul a wpa_supplicant mielőtt kinyírom a kill-el és elindítom újra a már javított fájlommal.Ezt úgy tudtam megoldani, hogy figyelem a wpa_supplicant által létrehozott wlan0 socket fájlt, amint ez a fájl megjelenik, indulhat a móka!
A lényeg, hogy végül ezeket a sorokat kellett a /system/init/ipcam.sh végére biggyeszteni:
file=/tmp/run/wpa_supplicant/wlan0
while [ ! -e "$file" ]
do
sleep 3
done
cp /system/wpa_supplicant.conf /tmp
killall wpa_supplicant
rm /tmp/run/wpa_supplicant/wlan0
wpa_supplicant -B -Dwext -iwlan0 -d -c /tmp/wpa_supplicant.conf &Így mostmár újraindítva automatikusan fel tud lépni a rejtett SSID-s wifire is!
Teljesen saját munka, ez a neten sehol nincs még dokumentálva kereséseim alapján.
Akinek hasznos. használja egészséggel!Azért tényleg röhej, hogy a kínaiak ezt nem tudták beletenni!
Egy rohadt sor lett volna abban a szerencsétlen config fájlban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest