Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Sajnos az /etc az read-only fájlrendszeren van.
Már próbálkoztam a wpa_supplicant leállításával és újraindítással a módosított scan paraméterrel, de hiába.
A /system az eeprom-on van, írható és emlékszik a módosításokra boot után is. Ide mentettem a wpa_supplicant.conf átírt példányát. Egy scripttel felülírom a /tmp-ben a config fájlt az újjal, kikillelem a wpa_supplicant processzt majd újraindítom:cp /system/wpa_supplicant.conf /tmp
kill 127
rm /tmp/run/wpa_supplicant/wlan0
wpa_supplicant -B -Dwext -iwlan0 -c /tmp/wpa_supplicant.confEzek után sajnos nem tér vissza a wifi-re egyáltalán, hosszabb idő után se, ha kapcsolgatok hidden vagy sima SSID között az AP-n, akkor sem.
Azt tudom, hogy az SSID rejtése nem sokat ér, sőt, megfelelő linuxos progival némi hallgatózás után a wifi jelekből vissza lehet fejteni a rejtett SSID-t is.
Nagyjából annyit ér az egész, hogy laikus szomszédok nem látják az AP-met.
De azért dühítő, hogy az összes többi eszközöm, köztük jópár okoseszköz gond nélkül támogatja a rejtett SSID-t, csak ez a kamera nem! Már 6 éve így van beállítva ezért nem fogom csak emiatt megváltoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest