Hirdetés
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shapira78
csendes tag
válasz
Chronos85 #5582 üzenetére
Igen, az egyik boltot meg is találtam visszaolvasva, a másikra még nem leltem rá.
A pro tudását szerintem még nem tudnám kihasználni, de vajon a sima elég lenne e? Ha gyakorlok, milyen hamar tudnék váltani a jobb és drágább táblára? Jelenleg ezeken dilemázok. Abban is igazad van, hogy mivel közel azonos áron van a pro s mint a sima medium, ezt is mérlegelnem kell, mi lenne számomra a kedvezőbb.
Most néztem ezt a one mediumot is, ami még kedvezőbb áron van, de az előzőekben ezt kitárgyaltátok, hogy keveset tudni róla. Viszont lehet nekem, mint nagyon kezdőnek valami butusabb tábla is elég lenne tanulni és utána vásárolni egy sokkal profibbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest