Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Nekem ugyan másfajta van, de most a szobámban egy hete minden ebbe van bedugva egy darab elosztón keresztül (meg ebbe az elosztóba folytatólagosan másik három... hogy mindenhová elérjen
). A PC, a két monitor, hozzá a hangfal, egy 55"-ös oled tévé, a router, az éjjelilámpa, a telefon és tablet töltője, egy ventilátor - és most jut eszembe, az előbb még vasaltam is jó fél órát... 3650W-ot ír mérési határnak, szerintem amíg annak a közelébe nem megyek addig nem lehet gond.
Azt gondolom, leginkább azért írja hogy ne használjuk elosztóval, hogy ne menjen róla egyszerre például egy mikró, egy vasaló, meg egy mélyhűtő, plusz télen egy olajradiátor, ezeket biztosan nem bírná el egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest