Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
canniball #326 üzenetére
Tányéros "kábel"tv, ADSL-t kérhetsz invitel területen is t-home-tól, telefont meg IP alapon szintén. Csak nem biztos, hogy megéri. Én a digi előfizetésemet 8% áramdíj kedvezményért sem cserélném T-sre.
Egyébként még nem sok helyen érhető el, Bp. XVIII., Miskolc, Szeged, Székesfehérvár és Szombathely, ill. vonzáskörzetei, ahol kérhető.Apropó, valahol azt olvastam, hogy egy A és B energiakategóriás gép fogyasztása közt 30% különbség van. Ez baromság. Eleve van egy tól-ig határ minden energiaosztályban, és -80Wh fogyasztás elég ahhoz, hogy egy mosógép ne B, hanem A legyen. Még 100Wh, és máris A+. És a B osztály a példánkban A+-nak a 123%-a, tehát két osztályt ugrottunk 23% különbséggel... (le is mértem persze a fogymérőmmel
).
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master HAF 912 Plus,gyári 20cm ventikkel,2db hdd tartóval,nagyon szép állapotban!
- Cooler Master G550M moduláris tápegység, 550W,összes kábelével,hibátlan állapotban!
- CHIEFTEC iARENA 500W 80 PLUS Bronze tápegység,1x8pin Pcie csatival,hibátlan állapotban!
- Seasonic FOCUS GX-550 550W 80 PLUS Gold moduláris tápegység,dobozában,összes kábelével!
- NOCTUA NH - D15 G2 ( Másfél hónapos )
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest