- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Aktív témák
-
-
Terapeuta
őstag
válasz
conchris #6548 üzenetére
A csepeli képeid kifejezetten tetszenek, utómunka kifejezetten, talán picit setét, de ez az én nyomorom.
Bp at night nekem nem tetszik, Budapest bemozdult? Mellette a fényjáték is meg a sárga pad is tetszik, sárga pad kicsit vad, de jó, bár a tekintetet minden kifelé viszi, tehát kicsit zavaros. Dock megint jó, balra metró ötletes, másik átlagos. Balaton is nagyon tetszik, a színeiről mást kérdezz, nekem bejön. Absztrakt látványos, kék naplemente nekem nem annyira. Másik absztr is jó ötlet, nem rossz, de sztem a legjobb kép a legutolsó, az nagyon izgis -
Stitch
őstag
válasz
conchris #6548 üzenetére
Szerintem a "Dock" és az "Alone in the dock" kivételével teljesen rendben vannak, az említett kettő valahogy kilóg a sorból..a fekete-fehér képek szép tónusosak. Nekem a Balatonról készült tetszik a legjobban..elfogult vagyok.
Viszont a Lánchídat ilyen formában nem szokás lefordítani..
-
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest