- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Aktív témák
-
szaby_gyerek
tag
(#45489) kiskornel: Jól néz ki. Azok a buborékok a mocsár gázai?! Ezek szerint többet kellene a természetben járnom, simán a szeles időre gondoltam volna...
(#45488) cOxeR: Nagyon hangulatos kép, és engem a cipő sem zavar. Sőt, egy kis extra lazaságot visz a képbe.
(#45476) m3ss: Az első kép tökéletes, nagyon jól néz ki a téma, az ellenfény jól áll a képnek. És érdekesek a szögletes lamellák, egyre ritkábban látni már ilyen bokeh-t. Milyen objektívvel készült?
(#45453) total90: Tetszik ez a kép, jó a kompozíció. Nagyvárosi betondzsungel, mégis van egyfajta steril érzete is.
Jövök én is pár képpel. Két hete a környéken terep rallye volt, kicsit lassan haladtam a képek feldolgozásával, de mostanra nagyjából végeztem. Néhány kép:
Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest